Αναζήτηση...

Λευκά τριαντάφυλλα

Σχετικές κατηγορίες: λουλούδια γυναικείο δώρο τριαντάφυλλα χρώματα
Το λευκό χρώμα είναι αντιπροσωπευτικό της αρμονίας και της απλότητας. Σήμερα χρησιμοποιείται αρκετά θα λέγαμε, ως βασική διακόσμηση στους γάμους και τις νυφικές ανθοδέσμες. Το σύγχρονο ζευγάρι επιλέγει το λευκό χρώμα και ιδιαίτερα τα λευκά τριαντάφυλλα για αισθητικούς και όχι μόνο λόγους. Τα λευκά τριαντάφυλλα στο γάμο συμβολίζουν την ενότητα του ζευγαριού, την αγνότητα των συναισθημάτων και την αρετή μιας κοινής και καινούριας πραγματικότητας που αρχίζει με το γάμο. Αν ακόμα δεν αποφασίσατε τι λουλούδια θα κρατάτε την μεγάλη μέρα, εμείς σας έχουμε τη λύση! Το καμάρι της νύφης, είναι ένα μπουκέτο εξολοκλήρου από λευκά τριαντάφυλλα φτιαγμένο ειδικά για τις μέλλουσες νύφες. Η ανθοδέσμη αυτή αποπνέει ομορφιά και απλότητα, είναι ο δικός σας τρόπος για να πείτε το ναι με το δικό σας τρόπο. Ένα άλλο μπουκέτο από λευκά τριαντάφυλλα που μπορείτε να κρατήσετε την ημέρα του γάμου σας είναι το Λευκό κύμα που εκτός από το συμβολισμό του λευκού χρώματος, περιλαμβάνει και ακριβώς είκοσι λευκά τριαντάφυλλα, ο αριθμός των οποίων συμβολίζει την αληθινή και αιώνια αγάπη.


Γνωρίζετε πως το ταίρι σας έχει περάσει μια δύσκολη ημέρα στο γραφείο και σκέφτεστε έναν τρόπο για να φτιάξετε μια χαλαρή και χωρίς εντάσεις ατμόσφαιρα, ένα τρόπο για να ξεχαστεί το άγχος και η κούραση. Τι καλύτερο από ένα μπουκέτο λευκών τριαντάφυλλων; Χαρίστε του το Φιλί του Έρωτα ή την Ανεπιτήδευτη αγάπη, όπου τα απαράμιλλης ομορφιάς λευκά τριαντάφυλλα βοηθούν στην απαλλαγή του αρνητισμού και όλων των αρνητικών σκέψεων. Δείξτε του πως στέκεστε βοηθός στο πλάι του τόσο για τις εύκολες όσο και για τις δύσκολες στιγμές χαρίζοντάς του απλά και μόνο ένα λευκό τριαντάφυλλο. Το μπουκέτο Ζωή σαν Τριαντάφυλλο αποτελείται από ένα λευκό ντελικάτο τριαντάφυλλο, ικανό να σκορπίσει χαμόγελα χαράς και ενθουσιασμού στον παραλήπτη του.

Τα λευκά τριαντάφυλλα πλαισιωμένα με την πράσινη φυλλωσιά τους αποπνέουν δροσιά, γοητεία και αρκετή κομψότητα. Χαρίστε ένα δροσερό μπουκέτο από λευκά τριαντάφυλλα όπως το Αιγαιοπελαγίτικο Λευκό στον καλύτερο σας φίλο που άνοιξε το καινούριο του γραφείο και εκπλήρωσε ένα ακόμη όνειρό του. Χαρίστε τη Λευκή Άνοιξη σε κοντινά σας πρόσωπα που αρραβωνιάζονται. Είναι ένας πολύ όμορφος τρόπος για να τους ευχηθείτε βίον ανθόσπαρτον, στέλνοντάς τους μια λαμπερή και κάτασπρη ανθοδέσμη από λευκά τριαντάφυλλα. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να εκφράσετε μέσω των λουλουδιών τις ευχές σας για αρμονική συμβίωση, αιώνια αγάπη, σεβασμό και κατανόηση. Τα λευκά τριαντάφυλλα όμως είναι μια ακόμα καλή επιλογή για να τα χαρίσετε στις μητέρες που μόλις γέννησαν. Το λευκό τριαντάφυλλο συμβολίζει την καινούρια αρχή, το φρέσκο ξεκίνημα στη ζωή. Σε μια τέτοια χαρούμενη περίσταση που ένα ζευγάρι υποδέχεται ένα καινούριο μέλος στην οικογένειά του, όλοι σπεύδουν να ευχηθούν για το χαρούμενο γεγονός της γέννησης. Εκφράστε τις όμορφες και γλυκιές ευχές σας με ένα μπουκέτο από λευκά τριαντάφυλλα όπως το Τριανταφυλλάκι ζηλευτό. Ένα και μόνο τριαντάφυλλο είναι ικανό να συγκινήσει κάθε ρομαντική ψυχή, πόσο μάλλον ένα ολόκληρο μπουκέτο από αστραφτερά, λευκά τριαντάφυλλα!
Εργαλεία
Προσβασιμότητας