Αναζήτηση...

Μπουκέτα και συνθέσεις με κόκκινα τριαντάφυλλα

Σχετικές κατηγορίες: λουλούδια γυναικείο δώρο τριαντάφυλλα χρώματα
Λένε πως δεν έχει σημασία το δώρο αλλά η χειρονομία. Γι’αυτό δημιουργήθηκε η Γλυκιά Σκέψη,για εκείνους που οι αποδείξεις αγάπης περιορίζονται στα μικρά πράγματα. Ένα απλό κόκκινο τριαντάφυλλο που είναι και συνάμα αστραφτερό, καθώς είναι διακοσμημένο από ένα διακριτικό στρας, αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για εκείνους που σχεδιάζουν ένα ρομαντικό πρώτο ραντεβού! Είναι γνωστό άλλωστε πως ένα μόνο τριαντάφυλλο όπως και το Τριαντάφυλλο το Μοναδικό συμβολίζει τον έρωτα με την πρώτη ματιά! Όσο για εκείνους που θέλουν να γιορτάσουν την πρώτη επέτειο γάμου θα συμβουλεύαμε το μπουκέτο από κόκκινα τριαντάφυλλα να περιλαμβάνει μόνο τρία, αφού τρία τριαντάφυλλα συμβολίζουν το ζευγάρι και τη μεταξύ τους αγάπη. Κατάλληλα μπουκέτα για την περίσταση αυτή είναι η Έκρηξη και ο Έρωτας Μυστήριο.

Ο έρωτας είναι όντως ένα μυστήριο με πολλές τελετουργίες που μόνο οι ερωτευμένοι μπορούν να πάρουν μέρος. Μία από αυτές τις ερωτικές τελετουργίες είναι και η γλυκιά προσφορά λουλουδιών στο αντικείμενο του πόθου, που δεν είναι άλλα από κόκκινα τριαντάφυλλα όπως αυτά του μπουκέτου Ύμνος στην αγάπη. Το μπουκέτο αυτό εκφράζει την αγάπη και τα έντονα συναισθήματα που μοιράζονται δύο ερωτευμένες ψυχές. Τα κόκκινα τριαντάφυλλα επιλέγονται πολύ από τους ερωτευμένους γιατί ως γνωστόν αποτελούν παγκοσμίως σύμβολα αγάπης και προκαλούν με το χρώμα και τη μυρωδιά τους κύματα συναισθημάτων. Δείξτε στον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας, πόσο σημαντική, απαραίτητη και σπουδαία είναι η αγάπη του για εσάς με το μπουκέτο Αγνή αγάπη ή με το Κόκκινο κύμα και πόσο φλογερός και εκρηκτικός είναι ο έρωτάς σας με τα Τριαντάφυλλα του πάθους!
Κάθε γυναίκα αγαπά τα κόκκινα τριαντάφυλλα και χαίρεται να τα λαμβάνει αλλά όχι από οποιονδήποτε παρά μόνο από ένα συγκεκριμένο… τον αγαπημένο της καρδιάς της! Δώστε ώθηση στη θηλυκότητα της και αγγίξτε τις ευαίσθητες χορδές της με τη Φλογερή θηλυκότητα, ένα μπουκέτο που τα έξι κατακόκκινα τριαντάφυλλα του εκπροσωπούν το πάθος και την ερωτική έλξη σας για εκείνη και μόνο. Και αν ο αριθμός έξι δε σας αρέσει υπάρχει και το Μπουκέτο της Αφροδίτης με τριάντα ολόφρεσκα κόκκινα τριαντάφυλλα που το φλογερό τους χρώμα λέει για εσάς και τα συναισθήματά σας πολλά περισσότερα!

Πάθος, έρωτας, μαγεία, αυτές είναι οι λέξεις που μόνο οι ερωτευμένοι χρησιμοποιούν. Μια μαγεία που τη μοιράζονται αποκλειστικά δύο και που προσπαθούν σε κάθε περίσταση να κλέβουν κομμάτια της και να τα κάνουν πραγματικότητα μόνο για το άλλο τους μισό. Εκεί αποσκοπεί όμως και ο Μαγικός κήπος , ένα μπουκέτο που σκορπάει νότες ευτυχίας, νότες αγάπης και αφοσίωσης και δημιουργεί το καλύτερο σκηνικό για να παραμεριστεί κάθε πραγματικότητα και τη θέση της να πάρει ο έρωτας, αυτός ο μικρός θεός που με τα βέλη του σκορπά την ευτυχία. Τα κόκκινα τριαντάφυλλα άλλωστε από μόνα τους προκαλούν εντυπώσεις με το θερμό τους χρώμα και το βαθύ άρωμα, σκορπούν ρομαντισμό παντού ενώ ο έρωτας χτυπά κόκκινο, γι’αυτό άλλωστε το μπουκέτο από δεκαπέντε κατακόκκινα τριαντάφυλλα ονομάστηκε Έρωτας στο κόκκινο!

Κάθε ερωτευμένος θέλει να φωνάξει δυνατά το «είμαι ερωτευμένος!», θέλει να κάνει τρέλες για το άλλο του μισό και να του αποδείξει με κάθε τρόπο πως αυτή του η αγάπη είναι αληθινή. Καταλληλότερο λοιπόν μπουκέτο από εκατό ζηλευτά, κόκκινα τριαντάφυλλα δεν πρόκειται να υπάρξει! Μια τεράστια αγκαλιά από τριαντάφυλλα σε κόκκινο χρώμα που φέρνει στην επιφάνεια συναισθήματα φλογερού πάθους και ανάγκη για επιβεβαίωση. Τολμήστε και κάντε πραγματικότητα όλα όσα αισθάνεστε για το άλλο σας μισό προσφέροντας την Επιβεβαίωση της αγάπης!
Εργαλεία
Προσβασιμότητας