Αναζήτηση...

Μπουκέτα με κίτρινα τριαντάφυλλα

Σχετικές κατηγορίες: λουλούδια γυναικείο δώρο τριαντάφυλλα

Τα τριαντάφυλλα είναι λουλούδια που συγκινούν κάθε ψύχη, με την ομορφιά αλλά και με το άρωμά τους. Όταν σκεφτόμαστε για τριαντάφυλλα πάντα ο νους μας τρέχει στα κόκκινα επειδή είναι συνδεδεμένα με την αγάπη, το έρωτα και γενικότερα την αφοσίωση που έχει στο ταίρι του ένας ερωτευμένος, αλλά δεν υπάρχουν μόνο τα κόκκινα τριαντάφυλλα, είναι και τα ζωηρά και φωτεινά κίτρινα τριαντάφυλλα που ομορφαίνουν τη ζωή μας!

Χαρίστε μια αγκαλιά από όμορφα κίτρινα τριαντάφυλλα σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο που πέτυχε κάτι σημαντικό στη ζωή του. Πείτε συγχαρητήρια προσφέροντας τη Ζεστή λιακάδα, ένα μπουκέτο από εικοσιπέντε λαμπερά κίτρινα τριαντάφυλλα, φωτίστε τη μέρα του με έναν γλυκό και πρωτότυπο τρόπο όπως η γλυκιά λιακάδα του ήλιου που ζεσταίνει τις δικιές μας μέρες! Γενικότερα τα τριαντάφυλλα με κίτρινο χρώμα συμβολίζουν τη φιλία και τη χαρά ενώ ενδείκνυνται ως το καταλληλότερο μπουκέτο λουλουδιών για να προσφερθεί σε κάποιον που αναρρώνει. Η ανθοσύνθεση Στον Τροπικό της Ευτυχίας δημιουργήθηκε γι’αυτό ακριβώς το σκοπό, για να σκορπούν τα κίτρινα τριαντάφυλλα της, ζεστασιά και χαλάρωση από κάθε είδους άγχος ενώ ταυτόχρονα διακοσμούν υπέροχα το χώρο και τον κάνουν να φαίνεται πιο λαμπερός!

Όντας άρρηκτα συνδεδεμένα με τον ήλιο και τις ευεργετικές του ιδιότητες, τα κίτρινα τριαντάφυλλα μπορείτε να τα χαρίσετε σε κάποιο δικό σας κοντινό πρόσωπο του έχει πολλές φιλοδοξίες, είναι δυναμικός και ευελπιστεί τόπο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική του ανέλιξη και καταξίωση. Φωτίστε λοιπόν την πορεία αυτού του ανθρώπου, προσφέροντάς του τη Λαμπερή Ανατολή, ένα μπουκέτο από κίτρινα τριαντάφυλλα και κίτρινες ζέρμπερες, και δείξτε του με την χειρονομία σας αυτή πως είστε δίπλα του και τον στηρίζετε ολοκληρωτικά. Αν όμως δεν σας αρέσει η μονοτονία και προτιμάτε την πολυχρωμία θα σας συμβουλεύαμε να επιλέξετε την Πολύχρωμη Έκπληξη. Η Πολύχρωμη Έκπληξη είναι ιδανική για να τη χαρίσετε στο ταίρι σας κάθε ώρα και στιγμή. Άλλωστε μια ξαφνική έκπληξη από ένα πανέμορφο και αστραφτερό μπουκέτο λουλούδια που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και έξι κίτρινα τριαντάφυλλα διαλαλεί το πάθος και την αγάπη που τρέφετε για τον άνθρωπό σας.

Το κίτρινο αποτελεί το χρώμα του δυναμισμού και της ζωντάνιας και όχι άδικα βέβαια. Για το λόγο αυτό λοιπόν προτείνουμε σε όλες τις γυναίκες να κάνουν τη διαφορά και να δωρίσουν αυτές λουλούδια στο άλλο τους μισό, ανατρέποντας το μύθο πως η προσφορά λουλουδιών είναι καθαρά αντρική υπόθεση! Είναι μια πράξη αγάπης που γίνεται από καρδιάς και αποκαλύπτει πτυχές συναισθημάτων που δε μπορούν εύκολα να αποκαλυφθούν με λόγια. Όταν θελήσετε να του εκφράσετε το θαυμασμό σας, τη μεγάλη αδυναμία και αγάπη που του έχετε, τα λουλούδια θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες! Ιδανική επιλογή για την περίσταση αυτή είναι ένα μεγάλο μπουκέτο από κίτρινα τριαντάφυλλα όπως αυτό της Φωτεινής πολυτέλειας.
. Μπουκέτο με κίτρινα τριαντάφυλλα

Ένα μπουκέτο από ηλιόλουστα κίτρινα τριαντάφυλλα προκαλούν τον ενθουσιασμό και βγάζουν από μέσα μας τη στοργή και τη ζεστασιά για τον άνθρωπό μας. Μπορείτε κάλλιστα να του προσφέρετε το πανέμορφο αυτό μπουκέτο στη γιορτή ή στα γενέθλια του, θα ενθουσιαστεί!
Εργαλεία
Προσβασιμότητας