Αναζήτηση...

Θεματικοί Γάμοι και Στολισμοί

Σχετικές κατηγορίες: στολισμοί γάμος

Τι θα λέγατε αν αντί για τον παραδοσιακό –κλασσικό Ελληνικό γάμο κάνατε έναν θεματικό γάμο; Με τον όρο θεματικό γάμο εννοούμε πως και η τελετή της στέψης και η γαμήλια δεξίωση, αντικατοπτρίζει ένα συγκεκριμένο θέμα, γεγονός ή και χρώμα. Για παράδειγμα ένας θεματικός γάμος μπορεί να στηρίζεται εξολοκλήρου σε ρετρό στοιχεία ή τη θάλασσα! Το ζευγάρι επιλέγει ποιο θέμα θέλει ο γάμος του να έχει και ακολούθως επιλέγουν και τα κατάλληλα λουλούδια. Εμείς εδώ θα σας παρουσιάσουμε πως μπορείτε να συνδυάσετε τα λουλούδια, το γενικότερο στολισμό του γάμου σας και θα σας προτείνουμε πανέμορφες ανθοσυνθέσεις που να ταιριάζουν απόλυτα με ορισμένα πολύ όμορφα θέματα για το γάμο σας.

Θαλασσινός γάμος

Ένας γάμος με χαλαρή ατμόσφαιρα και άκρως καλοκαιρινή διάθεση! Είτε κατοικείτε σε νησί είτε όχι ένας γάμος σε αποχρώσεις λευκού και γαλάζιου θα καταπλήξει τους καλεσμένους σας. Για τη νυφική ανθοδέσμη επιλέξτε λουλούδια όπως τα λευκά τριαντάφυλλα σε συνδυασμό με λευκά κλωνάρια οριεντάλ και για μια παραμυθένια ατμόσφαιρα τόσο στην εκκλησία όσο και στη δεξίωση, τολμήστε ροζ ορχιδέες.

Τριανταφυλλένιος γάμος

Για τους λάτρεις αυτών των υπέροχων λουλουδιών οι προτάσεις είναι αμέτρητες τόσο σε χρώματα όσο και σε πιθανούς συνδυασμούς. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια ρομαντική διάθεση με τριαντάφυλλα και ζέρμπερες σε ροζ αποχρώσεις, να εκφράσετε τον έρωτά σας με κατακόκκινα τριαντάφυλλα ή ακόμα να επιλέξετε πολύχρωμους συνδυασμούς με πορτοκαλί τουλίπες, ροζ τριαντάφυλλα και μπλε ίριδες. Τα τριαντάφυλλα μπορούν πολύ εύκολα να στολίσουν το γαμήλιο τραπέζι αλλά τοποθετημένα σε μεγάλα βάζα ή γύρω από ανατολίτικα φαναράκια δημιουργούν από μόνα τους μια υπέροχη αίσθηση πολυτέλειας.

Γάμος με θέμα τη λεβάντα

Η τόσο αρωματική λεβάντα με το έντονο χρώμα είναι μια πολύ καλή επιλογή για το γάμο σας, τη στιγμή που εκτός από το εξαίσιο άρωμα και χρώμα έχει και χαλαρωτικές ιδιότητες! Η νύφη μπορεί να δημιουργήσει μια ανθοδέσμη με λευκά τριαντάφυλλα, φρέζιες και με ορισμένες νότες μωβ λεβάντας. Ιδανική και για τη μπουτονιέρα του γαμπρού! Επιλέξτε για τη διακόσμηση της εκκλησίας μικρά και μεγάλα γλαστράκια από λεβάντα ή συνθέσεις από ίριδες και λεβάντα και λευκές ζέρμπερες.

Τροπικός γάμος

Δεν είναι ανάγκη να κάνετε το γάμο σας στα τροπικά νησιά! Απλά επιλέξτε φωτεινά και ζωντανά χρώματα και οι καλεσμένοι σας θα νομίζουν πως βρίσκονται ήδη εκεί. Αρωγός σας στην προσπάθεια αυτή θα είναι κατά κύριο τα εξωτικά λουλούδια που θα τοποθετήσετε παντού γύρω σας. Ιδανικό γι’αυτή την περίπτωση είναι το Πουλί του Παραδείσου. Το πορτοκαλί αυτό λουλούδι μαζί με πορτοκαλί κάλλες και λευκά τριαντάφυλλα δημιουργούν έναν αξεπέραστο συνδυασμό κομψότητας και ομορφιάς. Και αν ακόμα δε σας αρέσει το πορτοκαλί χρώμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πράσινες ορχιδέες με φωτεινά κίτρινα τριαντάφυλλα και ροζ σταργκειζερ!

Ανοιξιάτικος γάμος

Η πρώτη εικόνα που μας έρχεται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε την Άνοιξη είναι ανθισμένα λουλούδια και ζεστές μέρες. Είναι η πλέον κατάλληλη εποχή για να παντρευτεί ένα ζευγάρι, χωρίς πολύ κρύο και μια τεράστια γκάμα λουλουδιών για στολίσει την πιο όμορφη μέρα της ζωής του! Αν αποφασίσετε να δώσετε όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης αυτή την εποχή, επιλέξτε οπωσδήποτε ντάλιες σε ροζ και κίτρινο χρώμα. Φωτίζουν το χώρο και κάνουν εντύπωση επειδή δε χρησιμοποιούνται και πολύ συχνά από τα νεόνυμφα ζευγάρια.

Φροντίστε η επιλογή των λουλουδιών για το γάμο σας να είναι κοινή με το έτερον σας ήμισυ και να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα και των δύο. Μη ξεχάσετε πάντως να ρωτήσετε και τη συμβουλή ενός ειδικού για περισσότερες λεπτομέρειες και απορίες επί του θέματος.

Εργαλεία
Προσβασιμότητας