Αναζήτηση...

Λουλούδια για τον αρραβώνα σας

Σχετικές κατηγορίες: περιστάσεις στολισμοί γάμος

Ο αρραβώνας είναι μια ημέρα γιορτής και χαράς, η πρώτη "επίσημη" δήλωση αφοσίωσης και αγάπης μεταξύ δύο ανθρώπων και το τυπικό ξεκίνημα της κοινής τους πλέον πορείας σαν ζευγάρι. Όπως σε όλες τις ξεχωριστές και έντονα φορτισμένες περιπτώσεις στην ζωή μας, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να εκφραστούμε από μια όμορφη ανθοδέσμη, από ένα μπουκέτο με υπέροχα άνθη. Είτε σαν δώρο, είτα σαν στόλισμα, είτε σαν μια απλή δήλωση αγάπης, μια ανθοδέσμη μπορεί να μεταδώσει το συμβολικό της μήνυμα με τον πιο γλυκό τρόπο, ανάλογα φυσικά και με τα λουλούδια που θα επιλέξετε. Πέρα από τα κλασικά και πάντα αγαπημένα τριαντάφυλλα, τους απόλυτους εκφραστές της αγάπης και του έρωτα, το κάθε λουλούδι κρύβει το δικό του ξεχωριστό μήνυμα και έτσι μπορείτε ανάλογα με τα δικά σας συναισθήματα, να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο για την περίσταση!

Τα κρίνα είναι σίγουρα μια συνήθης επιλογή, καθώς έχουν τον ρόλο της αναγγελίας ενός μηνύματος και συμβολίζουν με ταπεινότητα την εκτίμηση και την αφοσίωση. Η ομορφιά των κρίνων κρύβεται και στα χρώματά τους -εάν θέλετε κάτι διαφορετικό από το κλασικό λευκό- όπως στην ανθοδέσμη Ροζ Αστέρι, με τα άνθη σε απαλούς ροζ τόνους.

Φυσικά μπορείτε και να συνδυάσετε τα δύο κλασικά λουλούδια, με μια ανθοδέσμη που θα περιλαμβάνει κρίνα αλλά και τριαντάφυλλα. Το μπουκέτο Αναμνήσεις μπλέκει τον έντονο ρομαντισμό των κόκκινων τριαντάφυλλων με την κομψότητα των λευκών κρίνων, σε ένα σύνολο που φανερώνει πλούτο συναισθημάτων κάνει σίγουρα έντονη εντύπωση! Εάν είστε λάτρεις του απλού και του κλασικού, μπορείτε πάντα να "επενδύσετε" στην διαχρονική ομορφιά των κόκκινων τριαντάφυλλων χωρίς την συνοδεία άλλων φυτών, όπως στην ανθοδέσμη Έρωτας στο Κόκκινο, η οποία δεν είναι καθόλου δύσκολο να φανταστείτε τι θέλει να εκφράσει! Στην περίπτωση που βρίσκετε πολύ συνηθισμένο το κόκκινο τριαντάφυλλο, αλλά δεν επιθυμείτε να επιλέξετε κάποιο άλλο λουλούδι, μπορείτε να δείτε το Καλωσόρισμα της Άνοιξης, μια εξαιρετική ανθοσύνθεση από τα πιο όμορφα τριαντάφυλλα εποχής. Τα λευκά μπλέκουν με τα ροζ και τα σομόν πέταλα σε ένα μοναδικό συνδυασμό που δείχνει εκλεπτυσμένο γούστο, ευαισθησία και λεπτότητα. Εάν πάλι δεν έχετε πρόβλημα να παίξετε με συνδυασμούς και τριαντάφυλλα, μια σύνθεση όπως η Φούξια Μελωδία είναι για εσάς. Σε πιο "παιχνιδιάρικη" διάθεση, τα γεμάτα ρομαντισμό ροζ τριαντάφυλλά μπλέκουν με τις εξωτικές και γεμάτες... μυστήριο ζέρμπερες αλλά και με διάφορα άλλα λουλούδια εποχής σε ένα σύνολο που φανερώνει ένα πιο ιδιαίτερο αν μη τι άλλο γούστο!

Εάν θέλετε να επιλέξετε κάτι πιο ξεχωριστό, μπορείτε να στραφείτε σε μια σύνθεση με μοβ ορχιδέες. Ένα καλαίσθητο και πανέμορφο φυτό με ιδιαίτερη σημασία, καθώς δείχνει πως θέλετε να ευχαριστήσετε το πρόσωπο στο οποίο το προσφέρετε και συμβολίζει την αγάπη και την ομορφιά. Εάν πάλι θέλετε να κλέψετε τις εντυπώσεις, δεν χρειάζεται κάποιο θαύμα, αλλά μια σύνθεση σαν το Πορτοκαλί Θαύμα. Σχεδόν σαν σε έργο τέχνης, τα λευκά τριαντάφυλλά "παντρεύονται" με τις σομόν ζέρμπερες και τις πορτοκαλί κάλλες σε ένα ευωδιαστό, ανεπανάληπτο σύνολο που μπλέκει τον ρομαντισμό με το μυστήριο και την ξεχωριστή αισθητική. Ασφαλώς υπάρχουν πολλοί ακόμη συνδυασμοί που μπορείτε να επιλέξετε, ανάλογα με τα γούστα σας φυσικά αλλά και με το τι θέλετε να εκφράσετε!

Εργαλεία
Προσβασιμότητας