Αναζήτηση...

Χαρίστε αισιοδοξία με ένα μπουκέτο ζέρμπερες

Σχετικές κατηγορίες: ζέρμπερες λουλούδια

Οι ζέρμπερες είναι ένα είδος λουλουδιού που ανήκει στην ίδια οικογένεια με τα ηλιοτρόπια, τις μαργαρίτες και τα λουλούδια άστερ. Διακρίνονται από τα μεγάλα όμορφα άνθη και την πλούσια ποικιλία χρωμάτων τους και η σημασία τους αποδίδεται με βάση τους γενικούς συμβολισμούς της οικογένεια τους, αυτής των μαργαριτών. Στους συμβολισμούς συμπεριλαμβάνεται η αθωότητα και η αγνότητα ωστόσο, η ποικιλία της ζέρμπερας συμβολίζει επίσης το κέφι και τη χαρά, που πηγάζει από την μεγάλη συλλογή χρωμάτων τους.

Πρόκειται για λουλούδια πολύ ανθεκτικά, που διατηρούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα στο βάζο, ομορφαίνοντας οποιοδήποτε χώρο, ιδανικά εσωτερικό. Στο ευρύ φάσμα χρωμάτων τους περιλαμβάνεται το κίτρινο, από απαλό έως σκούρο, το έντονο πορτοκαλί, το φωτεινό ροζ, το ζωηρό κόκκινο ή το βαθύ κόκκινο, και πολλά άλλα.

Ένα μπουκέτο με ζέρμπερες είναι ο πιο χαρούμενος τρόπος να δώσετε τις ευχές σας σε μια γιορτή ή σε ένα ευχάριστο γεγονός όπως τη γέννηση ενός μωρού. Το μπουκέτο Πορτοκαλί Θαύμα που περιλαμβάνει σομόν ζέρμπερες σε συνδυασμό με εξίσου όμορφα λουλούδια σε ανάλογες αποχρώσεις, θα τραβήξει την προσοχή τόσο με την ομορφιά του όσο και με την ευχάριστη ευωδία του.

Το Μπουκέτο Φιλίας με λευκές ζέρμπερες, τριαντάφυλλα και αλστρομέρια είναι μια υπέροχη επιλογή για τα αγαπημένα σας φιλικά πρόσωπα ενώ η Γιορτή της Άνοιξης, με ζέρμπερες σε έντονο κόκκινο χρώμα και τριαντάφυλλα σε πορτοκαλί και λευκό χρώμα είναι ένα πανέμορφο πολύχρωμο μπουκέτο για κάθε περίσταση.

Ένα ιδανικό μπουκέτο για τις γυναίκες που αγαπούν το ροζ χρώμα ή για τις γυναίκες που μόλις έφεραν στον κόσμο το μωρό τους, είναι το Ροζ Νάζι. Μια γλυκιά σύνθεση με όλες τις αποχρώσεις του ροζ, ζέρμπερες σε έντονο ροζ χρώμα, λίλιουμ σε απαλό ροζ χρωματισμό και ροζ τριαντάφυλλα, αποτελεί σίγουρα ένα τρυφερό δώρο.

Επιλέξτε ένα μπουκέτο με ζέρμπερες εκφράζοντας τα πιο χαρούμενα συναισθήματα σας και μείνετε σίγουροι πως βρήκατε τον ιδανικό τρόπο για να φωτίσετε και να φτιάξετε τη μέρα οπουδήποτε και να το προσφέρετε.

Εργαλεία
Προσβασιμότητας