Αναζήτηση...

Ευχετήριες Κάρτες: Γενέθλια, γιορτή και επέτειος

Σχετικές κατηγορίες: συγχαρητήρια ευχές περιστάσεις γάμος

Χρόνια πολλά, να ζήσεις, να τα εκατοστίσεις και άλλες τέτοιες παρόμοιες ευχές ακούμε καθημερινά και γενικά σε περιστάσεις όπως η ονομαστική μας γιορτή, τα γενέθλιά μας ακόμα και στις επετείους γάμων. Καιρός να πρωτοτυπήσουμε και να αλλάξουμε τα δεδομένα αναφορικά με τις ευχές. Βάζουμε τέλος στις βαρετές και χιλιοακουσμένες ευχές επιλέγοντας από τις πιο κάτω πρωτότυπες ευχές.

Ονομαστική Γιορτή

Όσα πέταλα έχει το μπουκέτο αυτό, τόσες είναι και οι ευχές μου για τη χαρούμενη αυτή μέρα που έχεις την τιμητική σου! Να σε χαίρονται όσοι σε αγαπούν και πάντα με το χαμόγελο στα χείλη!

Χρόνια γλυκά, χρόνια χαρούμενα, χρόνια αγαπημένα! Εύχομαι αυτά που ποθεί η καρδιά και ψάχνει η ψυχή σου να γίνουν δώρα από το θεό σήμερα που έχεις τη γιορτή σου!

Την ξεχωριστή αυτή μέρα, εύχομαι όλες οι ευχές που θα λάβεις να γίνουν πραγματικότητα. Να χαίρεσαι το όνομα σου!

Ολόθερμες ευχές από τα βάθη της καρδιάς μου, σου εύχομαι για τη γιορτή σου. Να σε χαιρόμαστε! Πάντα γερός (γερή) και ευτυχισμένος (ευτυχισμένη)!!

Πολύχρωμες, ζεστές και χαρούμενες ευχές για σένα με το ποιο όμορφο όνομα του κόσμου! Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα. Χρόνια σου πολλά λουλούδι μου και άνθος της ψυχής μου! Να χαίρεσαι το όνομά σου και να σε χαιρόμαστε και εμείς!

Γενέθλια

Γλυκιά σαν την τουρτίτσα σου να είναι η ζωή σου και φωτεινή σα τα κεριά να είναι η ψυχή σου! Να τα χιλιάσεις!

Χαρούμενα γενέθλια! Εύχομαι από καρδιάς η ζωή σου να είναι γεμάτη από αληθινούς ανθρώπους και άφθονη αγάπη. Είσαι για μας το καλύτερο δώρο που θα μπορούσαμε να ζητήσουμε. Φωτίζεις τη ζωή μας και την πλημμυρίζεις με αγάπη, ευτυχία και ξεγνοιασιά! Να σε χαιρόμαστε!

Χρόνια υπέροχα, χαρούμενα και δημιουργικά! Σήμερα που έχεις τα γενέθλιά σου, εύχομαι όλου του κόσμου τα καλά να βρεις στην αγκαλιά σου! Όσες είναι οι σκέψεις σου τόσες και οι ευχές μου για τη σημερινή μέρα! Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα.

Υγεία, χαρά και αγάπη εύχομαι για τα γενέθλιά σου! Να τα χιλιάσεις και ότι καλύτερο εύχομαι για τη ζωή σου.

Ζωή παραδεισένια γεμάτη σχέδια τρελά εύχομαι να είναι η ζωή σου από δω και πέρα! Χιλιάδες ευχές έχεις από όλους μας αυτή την ιδιαίτερη μέρα! Χρόνια πολλά!!

Επέτειος

Ζωή χωρίς εσένα πλάι μου της προκοπής δεν είναι, γι’αυτό και εγώ σε ευχαριστώ για ότι έκανες και συνεχίζεις να κάνεις για μας και τα παιδιά μας! Χαρούμενη επέτειο καρδιά μου!

Όσα χρόνια και να περάσουν ο έρωτάς μας θα παραμένει ζωντανός γιατί η μοίρα το θέλησε εμείς οι δυό να είμαστε μαζί! Χρόνια μας πολλά και ρόδινα!

Για την πρώτη μας επέτειο μια ευχή θα κάνω, του χρόνου τέτοια μέρα να γιορτάζουμε τρείς μαζί! Χρόνια μας πολλά και πάντα ερωτευμένοι!

Ψυχή μου και τζιέρι μου, είσαι της καρδιάς αστέρι μου! Σ’ αγαπώ όσο ποτέ άλλοτε και εύχομαι εμείς οι δυο να γεράσουμε μαζί και ερωτευμένοι!

Ο πιο τυχερός άντρας του κόσμου γιορτάζει σήμερα, αφού έχει στο πλάι του εσένα για γυναίκα! Χρόνια μας πολλά, ευτυχισμένη και γλυκιά επέτειο!

Το πιο όμορφο και πολύτιμο δώρο ήταν για μένα ο γάμος μας! Αμέτρητα φιλιά και αγάπη από τα βάθη του νου, της καρδιάς και της ψυχής μου!

Εργαλεία
Προσβασιμότητας