Αναζήτηση...

Ευχές για Εγκαίνια, Επαγγελματικό δώρο, Συγχαρητήρια

Σχετικές κατηγορίες: συγχαρητήρια ευχές περιστάσεις γυναικείο δώρο

Κάθε φορά που η μοίρα μας φέρνει αντιμέτωπους με τις ευχές κάτι παθαίνουμε, κολλάμε και δε ξέρουμε τι να πούμε και όπως είναι φυσικό καταλήγουμε σε ευχές που ο αποδέκτης έχει ακούσει πολλές φορές! Εμείς σας δίνουμε μια γεύση από διαφορετικές ευχές για να ευχηθείτε ή να γράψετε σε καρτούλες που προφανώς θα συνοδεύουν λουλούδια.

Ευχές Εγκαινίων

Για την πιο δημιουργική περίοδο της ζωή σου, εύχομαι τα καλύτερα! Μακάρι οι κόποι και η αγωνία για το στήσιμο του μαγαζιού να σε ανταμείψουν!

Χρυσές δουλειές και εύχομαι για κάθε επαγγελματικό σου βήμα να σε ακολουθεί μόνο η επιτυχία!

Μπορεί να λένε κάθε αρχή και δύσκολη αλλά εσύ δε το βάζεις κάτω! Συγχαρητήρια για τη νέα σου δουλεία και εύχομαι το μαγαζί σου να είναι γεμάτο με κόσμο πάντοτε!

Το όνειρό σου έγινε πραγματικότητα λοιπόν! Εύχομαι καλές δουλειές και πολλές επιτυχίες!

Σκληρή δουλεία, δύναμη και θάρρος είναι τα βασικότερα συστατικά για μια πετυχημένη πορεία στο χώρο. Συγχαρητήρια στο καινούριο σας ξεκίνημα!

Με τέτοιο ξεκίνημα, προβλέπω πως σύντομα θα φτάσεις στην κορυφή της επιτυχίας! Συγχαρητήρια και καλές δουλείες για το καινούριο μαγαζί!

Δύσκολη εποχή για μεγάλα επιχειρήματα όπως το δικό σου, στη ζωή όμως χρειάζεται και το ρίσκο! Εύχομαι ότι καλύτερο για το καινούριο μαγαζί σου και μακάρι όλα να σου έρθουν δεξιά!

Καλή αρχή, χρυσές δουλείες και με το δεξί! Δημιουργικές και ολόθερμες ευχές για ότι καλύτερο!

Επαγγελματικό Δώρο

Ευχές θερμές από την καρδιά μου και μπουμπούκια ολάνθιστα σου χαρίζω γι’ αυτό το σημαντικό γεγονός της ζωής σου! Καλοστέριωτος στην καινούρια δουλεία και πάντα με επιτυχίες.

Κάθε σου επαγγελματικό βήμα και μια ευχή μου για επιτυχία! Συγχαρητήρια για την καινούρια σου θέση! Καλή σταδιοδρομία.

Με υπομονή και επιμονή κατάφερες αυτό που πάντα ήθελες! Συγχαρητήρια από όλους μας, πολλές ευχές για ανοδική πορεία στο χώρο αυτό.

Ένα λαμπρό και δημιουργικό μέλλον ανοίγεται μπροστά σου! Τα συγχαρητήρια μας για αυτή σου την επιτυχία!

Ήταν θέμα χρόνου να φτάσεις ψηλά και τα κατάφερες! Εμείς πιστέψαμε σε σένα και δικαιωθήκαμε! Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που θα εργάζεσαι από δω και πέρα μαζί μας.

Η ικανότητα και η σκληρή δουλεία πρέπει πάντα να επιβραβεύεται. Σε ευχαριστούμε που μαζί με τα υπόλοιπα αξιόλογα στελέχη μας βοήθησες στο να πάει η εταιρία αυτή ένα βήμα μπροστά!

Συγχαρητήρια

Η μεγαλύτερη χαρά για κάποιον είναι να καταφέρνει αυτό που οι άλλοι του λένε ότι δε μπορεί έτσι δεν είναι; Είμαστε πολύ περήφανοι για σένα!

Ο καινούριος τούτος χρόνος μάλλον σε ανταμείβει με επιτυχίες! Συγχαρητήρια για ότι έχεις καταφέρει μέχρι τώρα.

Τα συγχαρητήρια μας για το πτυχίο σου! Καλή επαγγελματική αποκατάσταση και σταδιοδρομία!

Το πιο χαρούμενο νέο που έμαθα ήταν η προαγωγή σου! Συγχαρητήρια και εύχομαι από τη θέση αυτή να προσφέρεις πολλά.

Τα φοιτητικά τα χρόνια κανείς δε τα αλλάζει με τίποτα, γι’αυτό φρόντισε να τα περάσεις όσο καλά γίνεται, αλλά μη τα φορτώσεις στον κόκορα τα μαθήματα! Με ισορροπία και μέτρο όλα θα πάνε κατ’ ευχήν! Καλή αρχή για το νέο αυτό κεφάλαιο της ζωής σου.

Εργαλεία
Προσβασιμότητας