Αναζήτηση...

5 βήματα για να φτιάξετε τα δικά σας πρωτομαγιάτικα στεφάνια

Σχετικές κατηγορίες: πρωτομαγιά στεφάνια εποχές

Η Πρωτομαγιά πλησιάζει και το στεφάνι με τα ανοιξιάτικα λουλούδια είναι απαραίτητο για να στολίσει την πόρτα του σπιτιού σας (και όχι μόνο). Τα φρέσκα στεφάνια που συνδυάζουν το πράσινο (κλαδιά πεύκου, κισσός, ευκάλυπτος, φτέρες είναι μόνο μερικά από τα είδη που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε στεφάνια) με τα έντονα χρώματα των ανθέων δεν προσφέρουν μόνο ομορφιά αλλά και ένα υπέροχο άρωμα αν επιλέξετε να τα δημιουργήσετε με ευωδιαστά λουλούδια.

Ξεκινήστε φτιάχνοντας τη βάση του στεφανιού σας πάνω σε ένα τραπέζι και στη συνέχεια κρεμάστε το για να το διακοσμήσετε και να προσθέσετε τις τελικές πινελιές. Αυτός είναι πιο εύκολος τρόπος να προσθέσετε τα φύλλα, τα λουλούδια, τις κορδέλες και ότι άλλο επιθυμείτε στο στεφάνι σας, ώστε να δημιουργήσετε το αποτέλεσμα που θέλετε.

1. Φτιάξτε μια δέσμη με μακριά χόρτα. Αν τα πράσινα χόρτα είναι πολύ ξηρά για να τα διαμορφώσετε σε κύκλο, βρέξτε τα πριν δημιουργήσετε το στεφάνι και στη συνέχεια δέστε τα με πετονιά, σπάγκο ή με σύρμα ειδικό για λουλούδια.

2. Αποφασίστε το χρώμα που θέλετε να έχει το στεφάνι σας. Ο συνδυασμός όλης της ανοιξιάτικης χρωματικής παλέτας φυσικά θα ταιριάζει για να διακοσμήσετε την είσοδο του σπιτιού σας, τη βεράντα ή το μπαλκόνι σας. Ωστόσο, ίσως να θέλετε να επιλέξετε συγκεκριμένα χρώματα, που να ταιριάζουν με το χρώμα του σπιτιού σας. Για παράδειγμα, εάν το σπίτι σας είναι λευκό με μπλε τελειώματα, μια όμορφη επιλογή είναι ένα στεφάνι σε μπλε, λευκό και κίτρινο χρώμα.

3. Δέστε μαζί μικρά μπουκετάκια από λουλούδια με σύρμα και αφήστε μερικά από τα μεγαλύτερα λουλούδια ξεχωριστά.

4. Προσθέστε τα μπουκετάκια των λουλουδιών και τα μονά μεγάλα λουλούδια στο πράσινο στεφάνι, χρησιμοποιώντας ξανά σύρμα. Εάν χρησιμοποιήσετε αρκετές ποικιλίες λουλουδιών, ξεκινήστε με τα μεγαλύτερα λουλούδια, τοποθετήστε τα ομοιόμορφα γύρω από το στεφάνι. Στη συνέχεια, προσθέστε τα μεσαίου μεγέθους και τέλος τα μικρότερα λουλούδια.

5. Προσθέστε τις τελικές πινελιές τοποθετώντας κορδέλες, φιόγκους ή οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε για να στολίσετε το στεφάνι σας, δίνοντας του το προσωπικό, ξεχωριστό σας γούστο.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα fyta.gr μπορείτε να προμηθευτείτε τα απαραίτητα φρέσκα λουλούδια και φυτά για να δημιουργήσετε το δικό σας πρωτομαγιάτικο στεφάνι, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Καλέστε μας στο 210 4315224 για να σας βοηθήσουμε στην επιλογή των λουλουδιών και να σας λύσουμε οποιαδήποτε άλλη απορία σχετική με την κατασκευή του.

Εργαλεία
Προσβασιμότητας