Αναζήτηση...

Συμβολισμοί χρωμάτων: Ροζ τριαντάφυλλα και σταργκέϊζερ

Σχετικές κατηγορίες: λουλούδια χρώματα

Το ροζ συμβολίζει τη νεότητα, την αθωότητα και τη χαρά και τα κομψά ροζ λουλούδια ελκύουν τους ερωτευμένους. Ένα λουλούδι σε απαλό ροζ χρώμα είναι ένα σύμβολο κομψότητας, ευγένειας και χάρης που εκφράζει το θαυμασμό και την εμπιστοσύνη ενώ ένα ροζ λουλούδι σε σκούρα απόχρωση αντιπροσωπεύει βαθιά συναισθήματα όπως την ευγνωμοσύνη, την εκτίμηση και την αποδοχή αλλά και τη συμπόνια, τη τρυφερότητα και τη φροντίδα. Η πιο έντονη σημασία των ροζ λουλουδιών είναι αυτή της αθώας ευτυχίας που σας επιτρέπει να δείξετε την αγάπη σας με ένα διαφορετικό τρόπο, πιο τρυφερό και χαρούμενο.

Αν και πολλά άλλα χρώματα τριαντάφυλλων εκφράζουν το πάθος, την αγάπη και το ρομαντισμό, τα τριαντάφυλλα σε απαλό ροζ χρώμα κατέχουν μια ξεχωριστή θέση σε αυτά που εκφράζουν τα συγκεκριμένα συναισθήματα, σε συνδυασμό με την ευγένεια και τη χάρη αλλά και με μια χαρούμενη παιχνιδιάρικη αίσθηση. Τα ροζ τριαντάφυλλα είναι ιδανικά για να τα προσφέρετε σε μια μητέρα που μόλις γέννησε ένα κοριτσάκι, μιας και αντιπροσωπεύουν την τέλεια ευτυχία και τη θηλυκότητα. Είναι λουλούδια που μπορούν επίσης να συμπεριληφθούν σε μια νυφική ανθοδέσμη ή να χρησιμοποιηθούν σε ένα γαμήλιο στολισμό για να εκφράσουμε σκέψεις χαράς και αγάπης. Τέλος, επιλέξτε ένα μπουκέτο με ροζ τριαντάφυλλα όταν θέλετε να κάνετε ένα δώρο που να εκφράζει το «ευχαριστώ» ή την εκτίμηση σας.

Ένα ακόμα σύμβολο της κομψότητας και της χάρης είναι το λουλούδι Stargazer. Πρόκειται για ένα συγκεκριμένο είδος λίλιουμ, ένας συνδυασμός από τα καλύτερα χαρακτηριστικά των Ασιατικών κρίνων και κρίνων της Ανατολής, που αποτελεί σύμβολο της τελειότητας. Το λουλούδι Σταργκέιζερ σε ροζ χρώμα συμβολίζει την ευημερία, τον πλούτο και την αφθονία και μεταφέρει ένα μήνυμα τιμής. Εκτός όλων των παραπάνω συμβολισμών οι ροζ κρίνοι συμβολίζουν επίσης και το ρομαντισμό, ενώ ο συνδυασμός του ροζ με το λευκό χρώμα χρησιμοποιείται συνήθως για να εκφράσει κανείς την ευγνωμοσύνη του ή μια συγγνώμη. Αυτά τα όμορφα λουλούδια είναι δημοφιλή σχεδόν για κάθε περίσταση, εκφράζοντας τη δέσμευση, την αποφασιστικότητα, την επιτυχία, το πάθος και την εκπλήρωση των ονείρων. Το υπέροχο άρωμα τους τα κάνει ιδανικά για περιπτώσεις όπως την γιορτή της μητέρας, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου όσο και για δώρο γενεθλίων.

Η "Φημισμένη Ομορφιά" και η "Τριανταφυλλένια Πανδαισία" είναι πανέμορφα μπουκέτα με τριαντάφυλλα σε ροζ χρωματισμούς ενώ οι ανθοσυνθέσεις "Ροζ Συννεφάκι", "Διάφανη Χαραυγή" και "Γυναικεία Υπόθεση" συνδυάζουν με τον πλέον τέλειο τρόπο τριαντάφυλλα και κλωνάρια Σταργκέιζερ σε γλυκές ροζ αποχρώσεις. Ο "Ουράνιος Συνδυασμός" είναι μια κομψή ανθοδέσμη με ροζ Σταργκέιζερ που θα εκφράσει τα συναισθήματα σας με μοναδικό τρόπο.

Εργαλεία
Προσβασιμότητας