Αναζήτηση...

Οι αρραβώνες ενός ζευγαριού αποτελούν ένα σημαντικό σταθμό στη ζωή του για την μετέπειτα κοινή πορεία που θα ακολουθήσουν. Με τους αρραβώνες γίνεται η επισημοποίηση της σχέσης του ζευγαριού, ενώ ταυτόχρονο αποτελεί την αφορμή για να γνωριστούν καλύτερα οι οικογένειες των μελλονύμφων. Αποτελεί έθιμο, με πολύ βαθιές ρίζες στην Ελληνική κοινωνία. Με τα χρόνια μπορεί η διαδικασία να παρέμεινε ίδια όπως η ανταλλαγή των δαχτυλιδιών και η προσφορά των δώρων, όμως ξένες επιρροές εναρμονίστηκαν σιγά σιγά στην όλη διαδικασία όπως οι λουλουδάτοι στολισμοί στο χώρο όπου θα διεξαχθούν οι αρραβώνες ή η προσφορά μικρών δώρων στους καλεσμένους.

Βασικός πρωταγωνιστής την ημέρα αυτή, εκτός από το ζευγάρι είναι και τα λουλούδια!
Για να δημιουργήσετε τις καλύτερες εντυπώσεις στους αρραβώνες σας φροντίστε τον στολισμό του χώρου. Καλαίσθητες συνθέσεις από ευωδιαστά λουλούδια είναι απαραίτητες να υπάρχουν στο τραπέζι όπου θα γίνει η αλλαγή των δαχτυλιδιών ενώ το ίδιο ταιριαστά λουλούδια επιβάλλεται να υπάρχουν παντού στο χώρο. Ακόμα και ο γαμπρός την ημέρα εκείνη επιβάλλεται να καταφτάσει στο σπίτι της νύφης κρατώντας μια ανθοδέσμη για να την προσφέρει στην αγαπημένη του.

Τα πάντα λοιπόν την ξεχωριστή εκείνη ημέρα περιλαμβάνουν μικρές και διακριτικές πινελιές από λουλούδια, συμβολίζοντας με την παρουσία τους την καινούρια και συνάμα ολόφρεσκια αρχή που πρόκειται να ξεκινήσει στις ζωές δύο ανθρώπων.
Το ανθοπωλείο μας αναλαμβάνει να διακοσμήσει το χώρο των αρραβώνων σας και να δημιουργήσει για εσάς υπέροχες ανθοσυνθέσεις για τη δικιά σας ξεχωριστή μέρα. Εσείς το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να διαλέξετε το χρώμα αλλά και ποια από τα πολυάριθμα λουλούδια θα θέλατε να συμμετέχουν στη δικιά σας γιορτή! Παρακάτω σας παρουσιάζουμε ένα μικρό δείγμα της δουλειάς μας σε αντίστοιχες περιστάσεις

Ρομαντική ανθοσύνθεση που κυμαίνεται στις αποχρώσεις του ροζ

Ρομαντική ανθοσύνθεση που κυμαίνεται στις αποχρώσεις του ροζ. Υπέροχα λίλιουμ και λευκές ορχιδέες και ροζ ζέρμπερες δένουν αρμονικά με μπουμπούκια ροζ τριαντάφυλλων και νότες γυψόφυλλου.

Οι γήινοι τόνοι της ανθοσύνθεσης αυτής με το εξωτικό φυτό ‘Πουλί του Παραδείσου’ την καθιστά ιδανική για να την προσφέρετε στο άλλο σας μισό την ημέρα των αρραβώνων σας. Ο συνδυασμός του εξωτικού αυτού λουλουδιού με τα λευκά λίλιουμ και τα κόκκινα τριαντάφυλλα προκαλεί μόνο θετικές εντυπώσεις!

Ανθοσύνθεση με το εξωτικό Πουλί του Παραδείσου
Ορχιδέα σε γυάλινο βάζο

Ορχιδέα σε γυάλινο βάζο διακοσμημένη με μικρές, διακριτικές πεταλούδες. Μπορεί το συγκεκριμένο βάζο να αποτελέσει κλειδί στη διακόσμηση του χώρου όπου θα γίνουν οι αρραβώνες. Τοποθετήστε διάσπαρτα στο χώρο τις ορχιδέες αυτές και αμέσως θα δώσουν μια πολυτέλεια και κομψότητα στο χώρο.

Ακόμα μία πρόταση για ορχιδέες σε γλάστρα. Σκεφτείτε πως ο γαμπρός μπορεί να κάνει τη διαφορά και αντί για την κοινότυπη ανθοδέσμη να προσφέρει στη νύφη αυτή την όμορφη γλάστρα που με λίγη φροντίδα μπορεί να διατηρηθεί για πολύ καιρό! Εναλλακτικά μπορείτε να διακοσμήσετε το γιορτινό τραπέζι με μία ή δύο πρωτότυπες γλάστρες σαν και αυτή.

Oρχιδέες σε γλάστρα
Ανθοσύνθεση σε ροζ τόνους για τις ρομαντικές ψυχές

Πολύ όμορφη ανθοδέσμη, κατάλληλη για ρομαντικές ψυχές! Οι ροζ τόνοι σε αυτή την ανθοσύνθεση, με τις ζέρμπερες που κατέχουν την πρωτοκαθεδρία και με τις λευκές κομψές ορχιδέες, εγείρουν γλυκά συναισθήματα.

Κρίνοι και τριαντάφυλλα είναι τα πιο κατάλληλα λουλούδια για να προσφέρει κανείς στο άλλο του μισό την ημέρα των αρραβώνων τους. Έτσι και εδώ η ανθοδέσμη αυτή εστιάζει στα δύο αυτά υπέροχα λουλούδια. Λευκοί και ροζ κρίνοι συνδυάζονται μαζί με ροζ και σομόν ζέρμπερες ειδικά για εσάς!

Κρίνοι και τριαντάφυλλα για την ημέρα των αρραβώνων
Όλες οι μυρωδιές και τα χρώματα της άνοιξης σε ένα μπουκέτο

Όλες οι μυρωδιές και τα χρώματα της άνοιξης σε ένα μπουκέτο! Η ανθοδέσμη αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακόσμηση στο σπίτι της υποψήφιας νύφης ή ακόμα να της δοθεί σας δώρο από τον αγαπημένο της.

Πανέμορφη και δροσερή ανθοδέσμη που αναδίδει νότες δροσιάς! Συνδυασμός από λευκούς κρίνους και φρέζιες σε κίτρινο και λευκό χρώμα που αγκαλιάζονται αρμονικά από κόκκινα και πορτοκαλί τριαντάφυλλα.

Πανέμορφη και δροσερή ανθοδέσμη που αναδίδει νότες δροσιάς
Λευκοί κρίνοι, ορχιδέες και κόκκινα τριαντάφυλλα στολισμένα με στρας

Η επιτομή της ομορφιάς σε μια και μόνο ανθοσύνθεση. Η πολυτελής αυτή ανθοδέσμη είναι τόσο γλυκιά και όμορφη που σίγουρα θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Αποτελείται από λευκούς κρίνους και ορχιδέες και κόκκινα τριαντάφυλλα στολισμένα με στρας το κάθε ένα.

Απλή, λιτή και απέριττη ανθοδέσμη από κόκκινες φρέζιες και ροζ ζέρμπερες. Ότι πρέπει για ανθοδέσμη αρραβώνων!

Απλή, λιτή και απέριττη ανθοδέσμη από κόκκινες φρέζιες και ροζ ζέρμπερες

Εργαλεία
Προσβασιμότητας