Αναζήτηση...

Επιλογή Γαμήλιων Λουλουδιών

Σχετικές κατηγορίες: περιστάσεις ανθοκατασκευές γάμος
Γαμήλια λουλούδια Πολλές είναι οι μέλλουσες νύφες που αγχώνονται για το ποια είναι τα πιο κατάλληλα λουλούδια για το στολισμό της εκκλησίας, της γαμήλιας δεξίωσης αλλά και της νυφικής ανθοδέσμης. Το μυστικό για την τέλεια ανθοδέσμη και τον ονειρεμένο στολισμό δεν κρύβεται σε τάσεις, πρέπει και μη, λάθος και σωστό. Αυτό που έχει σημασία για εσάς και το άλλο σας μισό είναι να επιλέξετε εκείνα τα λουλούδια που σας αρέσουν, ταιριάζουν με το όλο στιλ και ύφος που θέλετε να δώσετε στο γάμο σας και το κυριότερο, να έχουν κάποιο ιδιαίτερο συμβολισμό για εσάς σαν ζευγάρι.

Ακούστε αρχικά τη συμβουλή του ανθοπώλη σας, που σας ειδικός έχει αρκετή εμπειρία στο κομμάτι των ανθοσυνθέσεων. Εξετάστε προσεκτικά τι έχει να σας προτείνει και κατόπιν σκέψης (αναλογιστείτε το χρώμα, τη μυρωδιά που σας αρέσει και πιο είναι το αγαπημένο λουλούδι σας) επιλέξτε 2 ή και περισσότερα άνθη που θα κοσμήσουν την πιο όμορφη μέρα της ζωής σας. Παρακάτω θα αναφερθούμε στα λουλούδια που επιλέγουν τα πιο πολλά ζευγάρια για την ημέρα του γάμου τους.

Κατηγορία 1η: Λουλούδια σε λευκές αποχρώσεις. Στο γάμο σύμφωνα με την παράδοση πρέπει να κυριαρχεί το λευκό χρώμα γι’αυτό στην κατηγορία αυτή ανήκουν αποκλειστικά τα λευκά άνθη. Μπορείτε πολύ εύκολα να συνδυάσετε τριαντάφυλλα, ορχιδέες, σταργκειζερ, κάλλες, ορτανσίες αλλά και ρομαντικές παιόνιες. Μια πανέμορφη ανθοσύνθεση για παράδειγμα θα μπορούσε να περιλαμβάνει λευκές παιόνιες και λευκά τριαντάφυλλα ή μόνο λευκά τριαντάφυλλα!


Κατηγορία 2η: Λουλούδια σε ροζ αποχρώσεις. Το ροζ είναι ένα χρώμα κοριτσίστικο θα λέγαμε, που το επιλέγουν πολλές νύφες! Χάρις στις πολλές του αποχρώσεις το ροζ συνδυάζεται πολύ πετυχημένα και με εξίσου έντονα χρώματα. Συνδυάστε άφοβα ροζ κρίνους με ροζ κάλλες και κόκκινα τριαντάφυλλα ή ροζ ζέρμπερες, ροζ κάλλες και πράσινες ορτανσίες. Διαφορετικά κινηθείτε σε συνδυασμούς όπως ροζ τουλίπες με λευκές κάλλες και μπλε ανεμώνες!


Κατηγορία 3η: Λουλούδια σε κίτρινες και πράσινες αποχρώσεις. Αναμφισβήτητα ο συνδυασμός του κίτρινου με το πράσινο δημιουργούν απίστευτης ομορφιάς συνθέσεις! Τολμήστε με αποκλειστικά κίτρινες τουλίπες ή αποκλειστικά και μόνο ηλιοτρόπια! Συνδυάστε τις πράσινες ορχιδέες με κίτρινα τριαντάφυλλα, κίτρινες ζέρμπερες και τουλίπες. Μη ξεχνάτε τα κατακίτρινα χρυσάνθεμα που ταιριάζουν απίστευτα με πράσινες ορτανσίες.


Κατηγορία 4η: Λουλούδια σε γαλάζιες αποχρώσεις. Οι γαλάζιες αποχρώσεις ταιριάζουν σε γάμους που γίνονται κοντά στη θάλασσα ή το θέμα του γάμου αποπνέει θαλασσινή αύρα. Για ανθοσυνθέσεις που κυμαίνονται σε μπλε και γαλάζιες αποχρώσεις επιλέξτε ως βάση των συνθέσεών σας την μπλε ίριδα, γαλάζιες ορτανσίες καθώς και μπλε ανεμώνες. Δευτερεύοντα χρώματα και άνθη που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι οι λευκές ζέρμπερες, ροζ κάλλες και το κίτρινα τριαντάφυλλα.


Κατηγορία 5η: Λουλούδια σε λευκές αποχρώσεις συνδυασμένα με άλλα έντονα χρώματα. Το λευκό κατά γενική ομολογία ταιριάζει με όλα τα χρώματα γι’αυτό και εμείς προτείνουμε οι συνθέσεις με έντονα χρώματα που θα δημιουργήσετε να περιλαμβάνουν οπωσδήποτε λευκές πινελιές για να τονίζουν τη σύνθεση. Θεωρητικά μπορείτε να επιλέξετε πολλά λουλούδια, από τα έντονα κόκκινα τριαντάφυλλα και τις μωβ τουλίπες μέχρι τα κατακίτρινα χρυσάνθεμα! Μια ρομαντική σύνθεση για παράδειγμα περιλαμβάνει λευκά και ροζ τριαντάφυλλα, ενώ άλλη με πιο έντονο χαρακτήρα θα περιελάμβανε κόκκινες παιόνιες με ροζ τριαντάφυλλα ή αποκλειστικά και μόνο κάλλες.
Εργαλεία
Προσβασιμότητας