Αναζήτηση...

Συμβολισμοί χρωμάτων: Λευκά τριαντάφυλλα

Σχετικές κατηγορίες: χρώματα λουλούδια τριαντάφυλλα

Άσπρο τριαντάφυλλο Η κλασική ομορφιά των τριαντάφυλλων και το μεθυστικό τους άρωμα, είναι ο καλύτερος τρόπος για να στείλετε ένα εγκάρδιο μήνυμα. Ένα τριαντάφυλλο σε οποιοδήποτε χρώμα εκφράζει την ευγνωμοσύνη και την απλότητα, όμως μέσω των διαφόρων χρωμάτων εκφράζονται διαφορετικά συναισθήματα που τα καθιστά κατάλληλα για συγκεκριμένες περιστάσεις.

Κάθε χρώμα έχει τη δική του ξεχωριστή σημασία. Το λευκό χρώμα ήταν πάντοτε συνώνυμο με την αγνότητα και την αρετή. Τα άσπρα τριαντάφυλλα συμβολίζουν την καθαρότητα και την αθωότητα, και η κομψότητα τους συμβολίζει την ευγένεια των συναισθημάτων σας.

Το λευκό τριαντάφυλλο έχει ονομαστεί και ως "λουλούδι του φωτός". Η σημαντικότερη σημασία του είναι η αιώνια αγάπη, μια αγάπη που βασίζεται στην πίστη, το σεβασμό και την ταπεινότητα, γεγονός που έχει καταστήσει τα λευκά τριαντάφυλλα τα ιδανικότερα λουλούδια για γάμους.

Το τριαντάφυλλο είναι το πλέον αντιπροσωπευτικό λουλούδι της αγάπης και ένα μπουκέτο με λευκά ρόδα είναι ο καλύτερος τρόπος για να τιμήσετε ένα φίλο ή το αγαπημένο σας πρόσωπο. Το αγνό τους χρώμα αποπνέει σεβασμό και εκφράζει την ελπίδα για το μέλλον, καθιστώντας τα ιδανικά για ξεχωριστές επίσημες περιστάσεις όπως επετείους, αρραβώνες, βαπτίσεις, αποφοιτήσεις, καθώς και για κάθε λαμπρή περίσταση που θέλετε να εκφράσετε τα συγχαρητήρια σας, όπως τη γέννηση ενός μωρού.

Στην συλλογή από μπουκέτα του fyta.gr μπορείτε να βρείτε υπέροχες ανθοσυνθέσεις με λευκά τριαντάφυλλα, κατάλληλα για όλες τις περιστάσεις.

Εκφράστε τις αγνότερες ευχές σας σε απόλυτο λευκό με τα μπουκέτα "Λευκό Κύμα", "Αγνή Ομορφιά", "Ανεπιτήδευτη Αγάπη" και "Chic Ομορφιά". Αν πάλι επιθυμείτε να εκφράσετε την αγάπη και το θαυμασμό σας επιλέξτε τις ανθοδέσμες "Ανθόκηπο" και "Ρομαντισμό". Υπέροχα κομψά τριαντάφυλλα σε λευκό χρώμα περιλαμβάνουν και οι ανθοδέσμες "Θεϊκή Πνοή" και "Μυροβόλα Ανθοδέσμη" ενώ εξαιρετικές συνθέσεις που συνδυάζουν αρμονικά το λευκό χρώμα με τα χρώματα της άνοιξης είναι η "Γαλλική Εξοχή" και το μπουκέτο "Γιορτή της Άνοιξης".

Εργαλεία
Προσβασιμότητας