Αναζήτηση...

Τα 15 πιο ρομαντικά λουλούδια για τις γυναίκες

Σχετικές κατηγορίες: λουλούδια γυναικείο δώρο


Ίριδα
Συμβολίζει: πίστη, ελπίδα, σοφία, θάρρος, θαυμασμό
Το λουλούδι της Ίριδας είναι τόσο υπέροχο, που αρκεί απλά να το προσφέρετε σε μια γυναίκα για να της φτιάξετε τη μέρα. Διαλέξτε ένα από το ανθοπωλείο και επιστρέφοντας στο σπίτι, κάντε της έκπληξη.

Ηλιοτρόπιο
Συμβολίζει: λατρεία, αφοσίωση, μακροζωία
Δεν υπάρχει κανένα άλλο λουλούδι που να σας κάνει να χαμογελάτε όπως το ηλιοτρόπιο. Αγοράστε ένα πακέτο με σπόρους και δείτε ποιος από τους δυο θα καταφέρει να αναπτύξει το ψηλότερο!

Αγριολούλουδα
Συμβολίζουν: φαντασία, αυθορμητισμό
Με τόσα πολλά χρώματα και στυλ, τα αγριολούλουδα προκαλούν ιδιαίτερη αίσθηση. Διαλέξτε μερικά που να ταιριάζουν με πασχαλιές ή ορχιδέες και θα φτιάξετε ένα πανέμορφο μπουκέτο που σίγουρα θα λατρέψει.

Πασχαλιά
Συμβολίζει: Νιάτα, αθωότητα
Η αρωματική πασχαλιά σίγουρα θα της μείνει αξέχαστη. Επιλέξτε τη μοβ πασχαλιά για να δωρίσετε στην καινούργια σας αγαπημένη ή την λευκή αν το κορίτσι σας είναι ρομαντικό και ευαίσθητο.

Γαρύφαλλο
Συμβολίζει: γοητεία, ιδιαιτερότητα, αγάπη
Τα γαρύφαλλα είναι όμορφα, αλλά και πολύ εύκολο να καλλιεργηθούν. Φυτέψτε μερικά έξω από την πόρτα σας και θα της δημιουργήσετε ευχάριστη έκπληξη όταν αυτά αρχίσουν να ανθίζουν.

Ορχιδέα
Συμβολίζει: αγάπη, ομορφιά, πολυτέλεια, δύναμη
Η χαρακτηριστική ομορφιά της ορχιδέας είναι αρκετή για να κάνει μια γυναίκα να θαυμάσει το μπουκέτο που θα της χαρίσετε αλλά και εσάς για την εξαιρετική σας επιλογή. Αν επιθυμείται να είναι το δώρο σας ακόμα πιο ρομαντικό, επιλέξτε ροζ ορχιδέες που αντιπροσωπεύουν τη στοργή και την τρυφερότητα.

Κρίνος
Συμβολίζει: φιλία, αφοσίωση
Δεν χρειάζεστε πολλά για ένα φτιάξετε ένα πανέμορφο μπουκέτο. Η εμφάνιση τους είναι πραγματικά αριστοκρατική. Προσφέρετε το μπουκέτο ενώ έχετε βγει για δείπνο ή λίγο πριν την βραδινή σας έξοδο. Η αγαπημένη σας θα εκπλαγεί.

Τουλίπα
Συμβολίζει: την τέλεια αγάπη
Ιδανικές για τις ημέρες της άνοιξης, οι τουλίπες κάνουν πανέμορφα μπουκέτα. Διαλέξτε μερικά διαφορετικά χρώματα, και δέστε τα με μια μεγάλη κορδέλα. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε στην αγαπημένη σας το μπουκέτο με τις πολύχρωμες τουλίπες.

Μαργαρίτα
Συμβολίζει: αθωότητα, αγνότητα, κέφι
Επιλέξτε ένα ωραίο μπουκέτο με μαργαρίτες και τοποθετήστε το σε ένα βάζο αντί για εκείνη. Είναι σίγουρο ότι θα εκτιμήσει την ανθοδέσμη σας και την έκπληξη που την περιμένει στο σπίτι.

Τριαντάφυλλο
Συμβολίζει: αγάπη, ρομαντισμό
Αγοράστε της ένα κόκκινο τριαντάφυλλο και θα την γοητεύσετε. Δεν έχει μεγάλη σημασία πως θα το προσφέρετε. Τα τριαντάφυλλα είναι τόσο ρομαντικά που σίγουρα θα εντυπωσιαστεί.

Γαρδένια
Συμβολίζει: Αγνότητα, αθωότητα, σεμνότητα, ειλικρίνεια
Η γαρδένια χρησιμοποιείται σε πολλά αρώματα γυναικών για την ρομαντική της μυρωδιά. Σε συνδυασμό με την απλή λευκή της κομψότητα, αναμφίβολα είναι ένα από τα πιο ρομαντικά λουλούδια που μπορείτε να προσφέρετε.

Ορτανσία
Συμβολίζει: την αμετάβλητη χάρη και ομορφιά
Οι ορτανσίες είναι απίστευτα ρομαντικές, εκλεπτυσμένες και πολύ μαλακές. Ένα μπουκέτο από ορτανσίες στολίζει ένα τραπέζι ενώ μια γλάστρα με ορτανσίες είναι ένα υπέροχο δώρο για κάθε γυναίκα.

Γλαδιόλα
Συμβολίζει: έλξη, ηθική δύναμη, ακεραιότητα
Ένα από τα πιο όμορφα, κομψά και ρομαντικά λουλούδια που μπορείτε να προσφέρετε. Είναι πολύ σπάνια, δεδομένου ότι ανθίζει μόνο στα τέλη του καλοκαιριού τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.

Γιασεμί
Συμβολίζει: αγάπη, σεμνότητα, ενθουσιασμό, συναισθηματικό, δέσιμο
Το γιασεμί είναι ένα όμορφο λευκό και κομψό λουλούδι που μυρίζει γλυκά. Ένα υπέροχο δώρο για κάθε γυναίκα.

Μανόλια
Συμβολίζει: αρχοντιά, επιμονή , αγάπη για τη φύση.
Τα δέντρα της μανόλιας είναι από τα πιο όμορφα δέντρα στον κόσμο και τα κομψά, ρομαντικά άνθη τους από τα πιο ρομαντικά λουλούδια, κατάλληλο δώρο για μια γυναίκα.

Εργαλεία
Προσβασιμότητας