Αναζήτηση...

Συμβολισμοί χρωμάτων και λουλούδια: Κίτρινο και πορτοκαλί

Σχετικές κατηγορίες: συγχαρητήρια λουλούδια τριαντάφυλλα χρώματα

Το κίτρινο είναι το χρώμα της χαράς. Ένα κίτρινο λουλούδι είναι το σύμβολο της ευτυχίας, της επιτυχίας και της υπερηφάνειας. Όλα τα κίτρινα άνθη συνδέονται με την άνοιξη και τη γιορτή του Πάσχα και ως σύμβολο της φιλίας, ένα μπουκέτο με κίτρινα άνθη στέλνει το μήνυμα μιας νέας αρχής. Οποιοσδήποτε είδος κίτρινου λουλουδιού, από τα τριαντάφυλλα μέχρι τις τουλίπες, συμβολίζει το νέο ξεκίνημα και φωτεινές, ηλιόλουστες ημέρες. Η επιλογή ενός μπουκέτου λουλουδιών σε κίτρινο χρώμα εκφράζει τα πιο χαρούμενα συναισθήματα και τον ενθουσιασμό σας ενώ παράλληλα δίνει στους ανθρώπους που θα το προσφέρετε μια θετική και ευχάριστη αίσθηση.

Όταν επιθυμείτε να δώσετε ένα χαρμόσυνο μήνυμα, τα κίτρινα τριαντάφυλλα είναι η καλύτερη επιλογή. Πρόκειται για ένα παραδοσιακό σύμβολο της φιλίας που με τη ζεστή και ηλιόλουστη αίσθηση τους εκφράζουν με τέλειο τρόπο τις ευχαριστίες σας, τα συγχαρητήρια σας και τις ευχές σας για γρήγορη ανάρρωση.

Ένα εξίσου φωτεινό και ζωντανό χρώμα είναι το πορτοκαλί, που συμβολίζει την ενέργεια, τον ενθουσιασμό και τη ζεστασιά και αποπνέει εμπιστοσύνη, ικανοποίηση και πάθος για τη ζωή. Το πορτοκαλί χρώμα στα λουλούδια είναι πιο έντονο από το κίτρινο και αποτελεί σημαντικό μέρος για το συνδυασμό χρωμάτων σε μια οποιαδήποτε μορφής ανθοδέσμη. Μέσα από ένα μπουκέτο λουλουδιών σε πορτοκαλί χρώμα μπορείτε να εκφράσετε την χαρά σας για μια σημαντική επιτυχία.

Τα πορτοκαλί τριαντάφυλλα με το έντονο τους χρώμα είναι το πιο ιδιαίτερο είδος στην οικογένεια των ρόδων. Οποιαδήποτε και αν είναι τα συναισθήματα σας - ενθουσιασμός, πάθος, ευγνωμοσύνη- τα πορτοκαλί τριαντάφυλλα θα περάσουν το μήνυμα με κομψότητα αλλά και με έντονη ενέργεια.

Ένα είδος λουλουδιού που συνδέεται εξίσου με τη φιλία και τη χαρά είναι οι ζέρμπερες. Πρόκειται για ένα λουλούδι που ανήκει στην οικογένεια των μαργαριτών και ξεχωρίζει ως το πιο αγαπημένο. Τα μεγάλα, πολύχρωμα λουλούδια του, το καθιστούν ιδανικό για ανθοσυνθέσεις ή για δώρο σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Οι μαργαρίτες, παραδοσιακά, αντιπροσωπεύουν την αθωότητα, την φιλία και την κλασική ομορφιά, ωστόσο οι ζέρμπερες συνδέονται επίσης με το κέφι και τη ζωντάνια λόγω των φωτεινών τους χρωματισμών. Στο ευρύ φάσμα των χρωμάτων τους συμπεριλαμβάνεται το ροζ, το κίτρινο, το λευκό και το κόκκινο. Η μεγάλη ποικιλία σε έντονα χρώματα έχει κάνει τις ζέρμπερες να ξεχωρίσουν ως αγαπημένη επιλογή για πολλές διαφορετικές περιπτώσεις όπως γενέθλια, περαστικά, συγχαρητήρια, ευχαριστίες και πολλές άλλες.

Το μπουκέτο "πορτοκαλί θαύμα" περιλαμβάνουν όμορφες σομόν ζέρμπερες και πορτοκαλί κάλλες, ενώ οι ανθοδέσμες "καλοκαιριάτικη αύρα", "φωτεινή πολυτέλεια", "το φίλημα του ήλιου" και "ζεστή λιακάδα" θα εκφράσουν τα πιο θερμά και χαρούμενα συναισθήματα σας μέσα από τριαντάφυλλα σε αποχρώσεις του έντονου κίτρινου και πορτοκαλί χρώματος. Για συνδυασμό έντονων και φωτεινών χρωμάτων επιλέξτε τις ανθοσυνθέσεις "πολύχρωμη έκπληξη" και "τροπικό πουλί του παραδείσου".

Εργαλεία
Προσβασιμότητας