Αναζήτηση...
Κόκκινο πάθος

Κόκκινο πάθος

Ανθοσύνθεση με ανθούρια, τριαντάφυλλα και πουλί του πάθους

Ο συνδυασμός του εξωτικού άνθους πουλί του παραδείσου με το άνθος ανθούριο δίνει στη συγκεκριμένη σύνθεση μια μοναδικότητα.

Ο συνδυασμός του <strong>εξωτικού άνθους</strong> πουλί του παραδείσου με το άνθος ανθούριο δίνει στη συγκεκριμένη σύνθεση μια μοναδικότητα.<br /><br /> Το ακαταμάχητο, κυρίαρχο κόκκινο χρώμα και τα γυαλιστερά φύλλα του ανθούριο σε σχήμα καρδιάς, το καθιστούν ιδανικό δώρο για το αγαπημένο σας πρόσωπο που σίγουρα θα εκτιμήσει το ξεχωριστό του χαρακτήρα, ειδικά εάν πρόκειται για <strong>προσωπικότητα που αγαπά το ιδιαίτερο</strong>. <br /><br />Παράλληλα τα πορτοκαλί τριαντάφυλλα θα δείξουν το θαυμασμό σας σε περίπτωση που θέλετε να εκφράσετε τα συγχαρητήρια σας.

Είδος: ανθοσύνθεση

Τιμή: 28.00€

Άμεσα διαθέσιμο

Περιστάσεις που ενδείκνυται: Εγκαίνια | Επέτειος | Συγχαρητήρια | Σ'αγαπώ

Περιγραφή προϊόντος

Ο συνδυασμός του εξωτικού άνθους πουλί του παραδείσου με το άνθος ανθούριο δίνει στη συγκεκριμένη σύνθεση μια μοναδικότητα.

Το ακαταμάχητο, κυρίαρχο κόκκινο χρώμα και τα γυαλιστερά φύλλα του ανθούριο σε σχήμα καρδιάς, το καθιστούν ιδανικό δώρο για το αγαπημένο σας πρόσωπο που σίγουρα θα εκτιμήσει το ξεχωριστό του χαρακτήρα, ειδικά εάν πρόκειται για προσωπικότητα που αγαπά το ιδιαίτερο.

Παράλληλα τα πορτοκαλί τριαντάφυλλα θα δείξουν το θαυμασμό σας σε περίπτωση που θέλετε να εκφράσετε τα συγχαρητήρια σας.

Λουλούδια πάντα φρέσκα στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

Για αγορές εντός Αττικής, άνω των 60€!

-5% σε προπαραγγελίες

Επιπλέον έκπτωση για παραγγελίες όπου η ημερομηνία παράδοσης είναι 3 μέρες μετά!

Παράδοση αυθημερόν

Οι παραγγελίες εντός Αττικής παραδίδονται Αυθημερόν

Εργαλεία
Προσβασιμότητας