Αναζήτηση...
Μεγάλο Ανθούριο

Μεγάλο Ανθούριο

Μεγάλη γλάστρα ανθούριο

Το ανθούριο είναι κατάλληλο φυτό για εσωτερικούς χώρους. Το έντονο κόκκινο χρώμα του μαγνητίζει όλων τα βλέμματα. Χαρίστε αυτή τη γλάστρα σε γιορτές και εγκαίνια.

Το μεγάλο ανθούριο σε σχέση με το μικρό έχει όπως είναι φυσικό, <strong>περισσότερα άνθη</strong> και πιο πολλά φύλλα. <br/> <br/> Είναι κατάλληλο φυτό για <strong>εσωτερικούς χώρους</strong>. Το έντονο κόκκινο χρώμα του μαγνητίζει όλων τα βλέμματα. Χαρίστε τη χαριτωμένη αυτή γλάστρα σε γιορτές και εγκαίνια. <br/><br/> <div> <strong>Συντήρηση:</strong><br /> <p> Το εντυπωσιακό Ανθούριο είναι ένα δημοφιλές τροπικό λουλούδι και φυτό ιδανικό για εσωτερικούς χώρους. Αν και δεν θέλει τρομερές φροντίδες, θα πρέπει να προσέξετε δυο-τρία πραγματάκια για να το απολαμβάνετε υγιές για πολύ καιρό, καθώς ακόμα και όταν δεν είναι σε ανθοφορία το Ανθούριο είναι όμορφο και εντυπωσιακό.</p> <p>Σε γενικές γραμμές, η ιδανική θερμοκρασία για το φυτό είναι αυτή που υπάρχει στο εσωτερικό του σπιτιού μας και καλό είναι να αποφεύγονται σημεία με ακραίες μεταβολές όπως πχ. δίπλα από καλοριφέρ ή μέσα σε τυχόν ρεύματα αέρα. Σε περίπτωση πολύ χαμηλών θερμοκρασιών το φυτό μπορεί να πληγεί ανεπανόρθωτα. </p> <p> Για να προστατεύσετε την γλάστρα από τυχόν έντομα και για να παρέχετε την απαραίτητη υγρασία στο Ανθούριό σας, μπορείτε να καθαρίζετε τα φύλλα και τα άνθη του απαλά με ένα βρεγμένο πανί ή σφουγγάρι, ή και να το ψεκάζετε συχνά με λίγο νερό. Το χώμα στην γλάστρα θα πρέπει να είναι ελαφρύ και να περιέχει τύρφη, περλίτη και οπωσδήποτε να υπάρχουν συνθήκες καλής αποστράγγισης.</p> <p> Το Ανθούριο δεν χρειάζεται πολύ πότισμα, οπότε καλό είναι να το πραγματοποιείτε όταν το χώμα στην επιφάνεια της γλάστρας είναι στεγνό. Η λίπανση ή η άπλετη έκθεση στο φως δεν είναι ιδιαίτερα απαραίτητα στο Ανθούριο. </p> <div> <strong>Δείκτης Δυσκολίας Συντήρησης:</strong> 1/5 </div> </div> <br /><br />

Είδος: γλάστρα

Τιμή: 25.00€

Άμεσα διαθέσιμο

Περιστάσεις που ενδείκνυται: Γιορτή / Γενέθλια | Εγκαίνια | Ευχαριστώ

Περιγραφή προϊόντος

Το μεγάλο ανθούριο σε σχέση με το μικρό έχει όπως είναι φυσικό, περισσότερα άνθη και πιο πολλά φύλλα.

Είναι κατάλληλο φυτό για εσωτερικούς χώρους. Το έντονο κόκκινο χρώμα του μαγνητίζει όλων τα βλέμματα. Χαρίστε τη χαριτωμένη αυτή γλάστρα σε γιορτές και εγκαίνια.

Συντήρηση:

Το εντυπωσιακό Ανθούριο είναι ένα δημοφιλές τροπικό λουλούδι και φυτό ιδανικό για εσωτερικούς χώρους. Αν και δεν θέλει τρομερές φροντίδες, θα πρέπει να προσέξετε δυο-τρία πραγματάκια για να το απολαμβάνετε υγιές για πολύ καιρό, καθώς ακόμα και όταν δεν είναι σε ανθοφορία το Ανθούριο είναι όμορφο και εντυπωσιακό.

Σε γενικές γραμμές, η ιδανική θερμοκρασία για το φυτό είναι αυτή που υπάρχει στο εσωτερικό του σπιτιού μας και καλό είναι να αποφεύγονται σημεία με ακραίες μεταβολές όπως πχ. δίπλα από καλοριφέρ ή μέσα σε τυχόν ρεύματα αέρα. Σε περίπτωση πολύ χαμηλών θερμοκρασιών το φυτό μπορεί να πληγεί ανεπανόρθωτα.

Για να προστατεύσετε την γλάστρα από τυχόν έντομα και για να παρέχετε την απαραίτητη υγρασία στο Ανθούριό σας, μπορείτε να καθαρίζετε τα φύλλα και τα άνθη του απαλά με ένα βρεγμένο πανί ή σφουγγάρι, ή και να το ψεκάζετε συχνά με λίγο νερό. Το χώμα στην γλάστρα θα πρέπει να είναι ελαφρύ και να περιέχει τύρφη, περλίτη και οπωσδήποτε να υπάρχουν συνθήκες καλής αποστράγγισης.

Το Ανθούριο δεν χρειάζεται πολύ πότισμα, οπότε καλό είναι να το πραγματοποιείτε όταν το χώμα στην επιφάνεια της γλάστρας είναι στεγνό. Η λίπανση ή η άπλετη έκθεση στο φως δεν είναι ιδιαίτερα απαραίτητα στο Ανθούριο.

Δείκτης Δυσκολίας Συντήρησης: 1/5


Λουλούδια πάντα φρέσκα στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

Για αγορές εντός Αττικής, άνω των 60€!

-5% σε προπαραγγελίες

Επιπλέον έκπτωση για παραγγελίες όπου η ημερομηνία παράδοσης είναι 3 μέρες μετά!

Παράδοση αυθημερόν

Οι παραγγελίες εντός Αττικής παραδίδονται Αυθημερόν

Εργαλεία
Προσβασιμότητας