Αναζήτηση...
Μεγάλο άσπρο κυκλάμινο

Μεγάλο άσπρο κυκλάμινο

Μεγάλο άσπρο κυκλάμινο σε γλάστρα

Πράσινα φύλλα και λευκά άνθη, η γλάστρα με το άσπρο κυκλάμινο θα εντυπωσιάσει με την απλή της ομορφιά

Πράσινα φύλλα και λευκά άνθη, η γλάστρα με το άσπρο κυκλάμινο θα <strong>εντυπωσιάσει</strong> με την απλή της ομορφιά. <br /><br /><strong>Υπέροχο δώρο</strong> για γιορτές και γενέθλια ενώ το λευκό χρώμα που κυριαρχεί είναι κατάλληλο για να την προσφέρετε σε έναν αρραβώνα, εκφράζοντας τις ευχές σας για έναν ευτυχισμένο γάμο. <br /><br /> <div> <strong>Συντήρηση:</strong> <br /> <p>Ένας αξιαγάπητος εκπρόσωπος της Ελληνικής φύσης που παραδόξως δεν αγαπά την ζέστη και την υπερβολική έκθεση στον ήλιο. Ένας βασικός κανόνας που μπορείτε να ακολουθείτε σε μια γλάστρα με Κυκλάμινα είναι να μην την υποβάλλετε σε υψηλές θερμοκρασίες.</p> <p>Τα Κυκλάμινα χρειάζονται δροσερό, ευάερο περιβάλλον και καλύτερα να αποφεύγεται η απευθείας έκθεση στον ήλιο, ειδικά τις πιο θερμές εποχές του χρόνου. Με δεδομένο ότι υπάρχει καλή στράγγιση και δεν μένει πολύ νερό στη γλάστρα (υπάρχει κίνδυνος να σαπίζουν οι ρίζες), τα κυκλάμινα αγαπούν την υγρασία και χρειάζονται τακτικό πότισμα με μπόλικο νερό, το οποίο είναι καλό να το ρίχνετε απευθείας στο χώμα.</p> <p>Όσον αφορά την λίπανση, θα πρέπει να είναι σταθερή και με μέτρο και είναι καλό να εφαρμόζεται μαζί με το πότισμα. Γενικά πάντως, οι δύο παράγοντες που πρέπει να προσεχθούν ιδιαιτέρως είναι η ζέστη και η υγρασία στο υπόστρωμα. Να θυμάστε επίσης ότι το Κυκλάμινο είναι προτιμότερο να το διατηρείτε σε μπαλκόνι ή αυλή, έξω από το σπίτι. Άνθη που εξασθενούν, καλό είναι να απομακρύνονται. </p> </div> <div> <strong>Δείκτης Δυσκολίας Συντήρησης:</strong> 3/5 </div> <br /><br />

Είδος: γλάστρα

Τιμή: 15.00€

Άμεσα διαθέσιμο

Περιγραφή προϊόντος

Πράσινα φύλλα και λευκά άνθη, η γλάστρα με το άσπρο κυκλάμινο θα εντυπωσιάσει με την απλή της ομορφιά.

Υπέροχο δώρο για γιορτές και γενέθλια ενώ το λευκό χρώμα που κυριαρχεί είναι κατάλληλο για να την προσφέρετε σε έναν αρραβώνα, εκφράζοντας τις ευχές σας για έναν ευτυχισμένο γάμο.

Συντήρηση:

Ένας αξιαγάπητος εκπρόσωπος της Ελληνικής φύσης που παραδόξως δεν αγαπά την ζέστη και την υπερβολική έκθεση στον ήλιο. Ένας βασικός κανόνας που μπορείτε να ακολουθείτε σε μια γλάστρα με Κυκλάμινα είναι να μην την υποβάλλετε σε υψηλές θερμοκρασίες.

Τα Κυκλάμινα χρειάζονται δροσερό, ευάερο περιβάλλον και καλύτερα να αποφεύγεται η απευθείας έκθεση στον ήλιο, ειδικά τις πιο θερμές εποχές του χρόνου. Με δεδομένο ότι υπάρχει καλή στράγγιση και δεν μένει πολύ νερό στη γλάστρα (υπάρχει κίνδυνος να σαπίζουν οι ρίζες), τα κυκλάμινα αγαπούν την υγρασία και χρειάζονται τακτικό πότισμα με μπόλικο νερό, το οποίο είναι καλό να το ρίχνετε απευθείας στο χώμα.

Όσον αφορά την λίπανση, θα πρέπει να είναι σταθερή και με μέτρο και είναι καλό να εφαρμόζεται μαζί με το πότισμα. Γενικά πάντως, οι δύο παράγοντες που πρέπει να προσεχθούν ιδιαιτέρως είναι η ζέστη και η υγρασία στο υπόστρωμα. Να θυμάστε επίσης ότι το Κυκλάμινο είναι προτιμότερο να το διατηρείτε σε μπαλκόνι ή αυλή, έξω από το σπίτι. Άνθη που εξασθενούν, καλό είναι να απομακρύνονται.

Δείκτης Δυσκολίας Συντήρησης: 3/5


Λουλούδια πάντα φρέσκα στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

Για αγορές εντός Αττικής, άνω των 60€!

-5% σε προπαραγγελίες

Επιπλέον έκπτωση για παραγγελίες όπου η ημερομηνία παράδοσης είναι 3 μέρες μετά!

Παράδοση αυθημερόν

Οι παραγγελίες εντός Αττικής παραδίδονται Αυθημερόν

Εργαλεία
Προσβασιμότητας