Αναζήτηση...
Μεγάλο Σπαθίφυλλο

Μεγάλο Σπαθίφυλλο

Μεγάλο Σπαθίφυλλο σε γλάστρα

Μια εντυπωσιακή γλάστρα με μεγάλα γυαλιστερά πράσινα φύλλα και λευκά μυτερά άνθη.

Μια εντυπωσιακή γλάστρα με μεγάλα γυαλιστερά πράσινα φύλλα και λευκά μυτερά άνθη. <br /><br/>Το Σπαθίφυλλο είναι ένα <strong>τροπικό φυτό εσωτερικού χώρου</strong> που διατηρείται πολύ εύκολα και αυτό το καθιστά ένα ιδανικό επαγγελματικό δώρο (εγκαίνια, ευχαριστήριο δώρο). <br /><br />Γνωστό και ως <strong>κρίνο της Ειρήνης</strong>, προσφέρετε αυτήν την ξεχωριστή γλάστρα σε επέτειο γάμου αλλά και σε αρραβώνα. <br/><br/> <div> <strong>Συντήρηση:</strong><br /> <p>Το Σπαθίφυλλο που ονομάζεται έτσι προφανώς από το χαρακτηριστικό σχήμα των φύλλων του, είναι ένα τροπικό φυτό εσωτερικού χώρου που διατηρείται πολύ εύκολα. Ωστόσο, διαθέτει από την άλλη αρκετά ευαίσθητα άνθη, έτσι είναι σημαντικό να διατηρείτε το έδαφός του υγρό και πάντα με καλή αποστράγγιση.</p> <p>Φυσικά, δεν ξεχνάμε να αδειάζουμε το νερό από το πιατάκι της γλάστρας και αποφεύγουμε την άμεση έκθεση στον ήλιο, αν και το πολύ φως δεν είναι απευκταίο. Πάντως, το Σπαθίφυλλο αντέχει γενικώς σε σκιερούς εσωτερικούς χώρους, αν και ενδεχομένως να επιβραδυνθεί η ανθοφορία του.</p> <p>Όντας τροπικό φυτό, μπορείτε να ρυθμίζετε την υγρασία του σκουπίζοντας ελαφρά με ένα βρεγμένο πανί ή σφουγγάρι τα φύλλα και τα άνθη του ή ψεκάζοντάς τα με λίγο νερό, κάτι που βοηθά και στην απομάκρυνση της σκόνης. </p> </div> <div> <strong>Δείκτης Δυσκολίας Συντήρησης:</strong> 1/5 </div> <br /><br />

Είδος: γλάστρα

Τιμή: 25.00€

Άμεσα διαθέσιμο

Περιστάσεις που ενδείκνυται: Αρραβώνας | Εγκαίνια | Επέτειος | Ευχαριστώ

Περιγραφή προϊόντος

Μια εντυπωσιακή γλάστρα με μεγάλα γυαλιστερά πράσινα φύλλα και λευκά μυτερά άνθη.

Το Σπαθίφυλλο είναι ένα τροπικό φυτό εσωτερικού χώρου που διατηρείται πολύ εύκολα και αυτό το καθιστά ένα ιδανικό επαγγελματικό δώρο (εγκαίνια, ευχαριστήριο δώρο).

Γνωστό και ως κρίνο της Ειρήνης, προσφέρετε αυτήν την ξεχωριστή γλάστρα σε επέτειο γάμου αλλά και σε αρραβώνα.

Συντήρηση:

Το Σπαθίφυλλο που ονομάζεται έτσι προφανώς από το χαρακτηριστικό σχήμα των φύλλων του, είναι ένα τροπικό φυτό εσωτερικού χώρου που διατηρείται πολύ εύκολα. Ωστόσο, διαθέτει από την άλλη αρκετά ευαίσθητα άνθη, έτσι είναι σημαντικό να διατηρείτε το έδαφός του υγρό και πάντα με καλή αποστράγγιση.

Φυσικά, δεν ξεχνάμε να αδειάζουμε το νερό από το πιατάκι της γλάστρας και αποφεύγουμε την άμεση έκθεση στον ήλιο, αν και το πολύ φως δεν είναι απευκταίο. Πάντως, το Σπαθίφυλλο αντέχει γενικώς σε σκιερούς εσωτερικούς χώρους, αν και ενδεχομένως να επιβραδυνθεί η ανθοφορία του.

Όντας τροπικό φυτό, μπορείτε να ρυθμίζετε την υγρασία του σκουπίζοντας ελαφρά με ένα βρεγμένο πανί ή σφουγγάρι τα φύλλα και τα άνθη του ή ψεκάζοντάς τα με λίγο νερό, κάτι που βοηθά και στην απομάκρυνση της σκόνης.

Δείκτης Δυσκολίας Συντήρησης: 1/5


Λουλούδια πάντα φρέσκα στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

Για αγορές εντός Αττικής, άνω των 60€!

-5% σε προπαραγγελίες

Επιπλέον έκπτωση για παραγγελίες όπου η ημερομηνία παράδοσης είναι 3 μέρες μετά!

Παράδοση αυθημερόν

Οι παραγγελίες εντός Αττικής παραδίδονται Αυθημερόν

Εργαλεία
Προσβασιμότητας