Αναζήτηση...

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ

Γάμος Ι.Ν. Άγιου Φίλιππου Νίκαιας - 500 ευρώ

Στολισμός γάμου σε φούξια χρώματα. Ανθοσυνθέσεις με φούξια τριαντάφυλλα, λευκά οριεντάλ και γυάλες με κεριά στο κέντρο τους, εναλλάσονται με λευκά φανάρια στον στολισμό του διαδρόμου που οδηγεί στον χώρο της τελετής.

Γάμος Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων Ηλιούπολη 2014 - 1000 ευρώ

Υπέροχες ανθοσυνθέσεις με λιλά τριαντάφυλλα, μωβ καμπανούλες , λευκά άνθη, εξωτικές ορχιδέες και κεριά στολίζουν τα σκαλιά της εκκλησίας και το χώρο της τελετής. Ρομαντικές λευκές παιώνιες για νυφική ανθοδέσμη.

Γαμος σε μπλε στην Φολέγανδρο - 1000 ευρώ

Ανθοσυνθέσεις από μπλε τριαντάφυλλα και λευκά οριεντάλ, μπλε τούλια, φανάρια και κεριά σε λευκό χρώμα, στολίζουν τη διαδρομή σας προς την εκκλησία.

Γαμος σε πράσινο Άγιος Νικόλας Πειραιά - 400 ευρώ

Τα χρώματα που θα στολίσουν το χώρο της εκκλησίας είναι το λευκό και το πράσινο, με τα λευκά τούλια και φανάρια και τις ανθοσυνθέσεις με άσπρα τριαντάφυλλα και πράσινες ορχιδέες να πλαισιώνουν το επίσημο κόκκινο χαλί.

Γαμος σε ροζ - Βλαχέρνα - 600 ευρώ

Ανθοσυνθέσεις από ροζ τριαντάφυλλα και λευκά οριεντάλ, εξωτερικός στολισμός με λευκά φανάρια, λευκά ροζ υφάσματα και κόκκινο χαλί ενώ αναμμένες δάδες σας δίνουν την αίσθηση παραμυθιού. Εσωτερικός στολισμός με τα ίδια χρώματα και ανθοστήλες.

Εργαλεία
Προσβασιμότητας