Αναζήτηση...

Ευχετήριες Κάρτες: Αρραβώνας και γέννηση

Σχετικές κατηγορίες: συγχαρητήρια ευχές περιστάσεις γάμος

Έχετε σκεφτεί ποτέ πόσο κοινότυπες είναι οι ευχές που δίνουμε σε ένα νιόπαντρο ζευγάρι, στο σύντροφό μας ή ακόμα όταν εκφράζουμε τις ευχαριστίες ή τη συγγνώμη μας; Ακούμε και κατ’ επέκταση λέμε το ίδια λόγια σε όλους! Είναι καιρός λοιπόν, να αλλάξουμε ρότα και να συμπεριλάβουμε πιο ευρηματικές, έξυπνες και πιο ευχάριστες ευχές σε όλες εκείνες τις ιδιαίτερες περιστάσεις της ζωής μας. Εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς, διάφορες ευχές κατάλληλες για ένα πλήθος περιστάσεων. Στο παρόν άρθρο παρουσιάζουμε για αρραβώνα ή για γέννηση.

Αρραβώνας

Ένα ευτυχισμένο μέλλον γεμάτο αγάπη, αλληλοσεβασμό και κατανόηση ανοίγεται τώρα μπροστά σας! Σας ευχόμαστε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας να ζήσετε ευτυχισμένοι για το υπόλοιπο της ζωή σας. Συγχαρητήρια!

Αργά ή γρήγορα όλοι βρίσκουμε το άλλο μας μισό και ο αρραβώνας δύο αγαπημένων προσώπων σηματοδοτεί και μια ολοκαίνουρια αρχή. Στη νέα αυτή σελίδα της ζωής σας, σας ευχόμαστε να τη γεμίσετε με όμορφες στιγμές και ανεπανάληπτα συναισθήματα. Συγχαρητήρια!

Λένε πως τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια είναι αυτά που δεν έχουν τον ίδιο χαρακτήρα, αλλά κατανοούν βαθύτατα τη διαφορετικότητα τους αυτή. Αυτό πετύχατε και εσείς και σας θαυμάζουμε γι’ αυτό! Συγχαρητήρια για τους αρραβώνες σας!

Η αγάπη είναι το μοναδικό κλειδί που ανοίγει τις πόρτες της ευτυχίας. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που βρήκατε και σεις το δικό σας κλειδί και σας ευχόμαστε να ζήσετε ευτυχισμένοι και πάντα αγαπημένοι!

Ο Πλάτωνας αναφέρει πως αρχικά ο άνθρωπος είχε 4 χέρια, 4 πόδια και 2 πρόσωπα. Ο Δίας όμως φοβήθηκε από τη δύναμη τους και τους χώρισε σε δύο ξεχωριστά όντα. Από εκείνη τη στιγμή και μετά ‘καταδικάστηκαν’ στο να ψάχνουν για όλη τους τη ζωή το άλλο τους μισό!

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που εσείς οι δύο συναντηθήκατε! Σας ευχόμαστε στιγμές όλο χαρά και χρόνια γεμάτα αγάπη! Συγχαρητήρια! Με τις καλύτερες ευχές μας να σας συνοδεύουν σε κάθε στιγμή της καινούριας σας ζωής, θα θέλαμε να σας συγχαρούμε αυτή την ιδιαίτερη μέρα της ζωής σας! Είθε η αγάπη του ενός για τον άλλο να γίνεται χρόνο με το χρόνο και δυνατότερη!

Γέννηση

Ένα νεογέννητο μωρό αποτελεί την απόδειξη πως θαύματα γίνονται καθημερινά αρκεί να πιστεύουμε σε αυτά. Να σας ζήσει το καινούριο μέλος της οικογένειας!

Ευχόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας το καινούριο μέλος της οικογένειάς σας να σας χαρίσει τόνους ευτυχίας, αγάπης και πολλά χαμόγελα στη ζωή σας. Να σας ζήσει!

Οι πιο μεγάλες ιστορίες ξεκινούν με μικρά κεφάλαια! Ένα από αυτά είναι και η γέννηση της μικρής σας πριγκίπισσας. Να σας ζήσει η κορούλα σας, πάντα γερή και ευτυχισμένη!

Τώρα που μαθεύτηκε πως κάνατε αγόρι όλα τα κορίτσια του κόσμου θα πρέπει να προσέχουν! Να σας ζήσει ο γιός! Ευχόμαστε να είναι γερός και καλότυχος στη ζωή του.

Να σας ζήσει ο μικρός σας μπέμπης! Μπορεί στην αρχή να ζοριστείτε λίγο, όπως όλοι οι νέοι γονείς, αλλά μεγαλώνοντας ο μπόμπιρας θα σας αποζημιώσει. Τα συγχαρητήρια μας!

Τώρα που γίνατε και σεις γονείς, ήρθε η στιγμή να καταλάβετε πόση δύναμη είχε η αγάπη των δικών σας γονιών. Ευχόμαστε η μικρή σας κόρη να είναι καλότυχη, γερή και να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!

Εργαλεία
Προσβασιμότητας