Αναζήτηση...

Λουλούδια ως Επαγγελματικό Δώρο

Σχετικές κατηγορίες: γλάστρες περιστάσεις λουλούδια
Η επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα κάθε ανθρώπου αποτελεί σημαντικό σταθμό για τη ζωή του καθώς όλοι του οι κόποι και οι θυσίες επιβραβεύονται. Από μικροί ονειρευόμαστε να ακολουθήσουμε το επάγγελμα που ‘μιλά’ στην καρδιά μας, που γνωρίζουμε πως είμαστε φτιαγμένοι γι’αυτό. Όλη μας η εκπαίδευση και οι σπουδές δεν έχουν παρά ένα στόχο, το όνειρό μας που επιθυμούμε κάθε ώρα και στιγμή να πραγματοποιηθεί. Μερικοί μπορεί να περιμένουν και να ονειρεύονται την επιτυχία και την καταξίωση αυτή για πολύ καιρό, ίσως και χρόνια! Όταν λοιπόν έρθει η πολυπόθητη εκείνη ώρα δεν έχουμε παρά να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχές μας και να μοιραστούμε με το αγαπημένο μας πρόσωπο τη χαρά του. Μπουκέτο με 7 ζέρμπερες-Καλοκαιρινό ηλιοβασίλεμα.

Σε τέτοιου είδους περιστάσεις συνηθίζεται να χαρίζουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα δώρα για να τους δείξουμε και έμπρακτα πως χαιρόμαστε με τη χαρά τους. Δεν είναι απαραίτητο να χαρίσετε κάτι συγκεκριμένο, μια ανθοδέσμη από όμορφα λουλούδια ή μια γλάστρα για το γραφείο ή το μαγαζί είναι πολύ καλές επιλογές. Τολμήστε να προσφέρετε λουλούδια καθώς η προσφορά τους αποτελεί μια γλυκιά και μη αναμενόμενη κίνηση. Είναι μια κίνηση πέρα ως πέρα συμβολική, που εκπέμπει με τον τρόπο της πολλά μηνύματα! Χαρίζοντας λουλούδια εκφράζουμε έμμεσα τα συναισθήματα, τη χαρά, την αγάπη και τον θαυμασμό μας στο πρόσωπο που θα τα δεχτεί. Είτε πρόκειται για προαγωγή, μια καλή συμφωνία, τη συνέχιση μιας συνεργασίας ή ακόμα και το τέλος μιας άλλης, ένα καλά φροντισμένο μπουκέτο λουλούδια δείχνει σεβασμό και γενναιοδωρία ταυτόχρονα! Εμείς στο άρθρο αυτό θα σας επιδείξουμε ορισμένους συνδυασμούς λουλουδιών που είναι κατάλληλοι για να τους προσφέρετε ως επαγγελματικό δώρο. Κατ’ αρχάς να τονίσουμε πως μπορείτε να χαρίσετε και ανθοδέσμη αλλά και γλάστρα.

Ας αρχίσουμε από τις ανθοδέσμες. Αν πρόκειται να χαρίσετε μια ανθοδέσμη σε μια γυναίκα για την επιτυχία στη δουλεία της συνδυάστε ροζ τριαντάφυλλα και ανθούρια με φούξια ζέρμπερες, μια άκρως θηλυκή σύνθεση που σαγηνεύει! Μια άλλη επιλογή θα ήταν ο συνδυασμός από ροζ τριαντάφυλλα, ροζ κάλλες και ορχιδέες μαζί με πράσινα ανθούρια. Διαφορετικά μπορείτε να κινηθείτε στις αποχρώσεις του σομόν που συμβολίζουν την καλή τύχη και ηρεμεί το πνεύμα , με σομόν τριαντάφυλλα και πορτοκαλί κάλλες. Μια ανθοδέσμη από λευκά κλωνάρια οριεντάλ θα ήταν εξίσου κατάλληλη για επαγγελματικό δώρο αφού το λευκό εκπέμπει αρμονία και τιμιότητα. Αν από την άλλη ο αποδέκτης της ανθοδέσμης είναι άντρας προτιμήστε μια σύνθεση που εκπέμπει δυναμισμό όπως αυτή από πορτοκαλί ζέρμπερες και τριαντάφυλλα. Οι φρέζιες από την άλλη συμβολίζουν πίστη και εμπιστοσύνη συνδυάζονται πολύ όμορφα με ροζ τριαντάφυλλα δημιουργώντας έναν εντυπωσιακό συνδυασμό.

Αμέτρητες θα λέγαμε πως είναι και οι επιλογές σχετικά με τις γλάστρες. Πολύ κομψή επιλογή αποτελούν οι λευκές ορχιδέες σε γλάστρα που σηματοδοτούν την καινούρια αρχή το καινούριο ξεκίνημα ή ακόμα και οι μωβ. Άλλες επιλογές αποτελούν το λευκό σπαθίφυλλο με την πλούσια καταπράσινη φυλλωσιά του ή το εξωτικό ανθούριο που είναι κατάλληλο και για εσωτερικούς χώρους!
Εργαλεία
Προσβασιμότητας