Αναζήτηση...

Μπουκέτα με ροζ τριαντάφυλλα

Σχετικές κατηγορίες: λουλούδια τριαντάφυλλα χρώματα
Αν μπορούσαν τα χρώματα να μιλήσουν, σίγουρα το πρώτο πράγμα που θα μας έλεγαν είναι το τι συμβολίζει κάθε ένα. Τα χρώματα παίζουν μεγάλο ρόλο στη ζωή μας καθώς με την ένταση και την παρουσία τους παντού μας προκαλούν ποικίλα συναισθήματα όπως χαλάρωση, φόβο, χαρά, ελπίδα. Δίνουν νόημα στη ζωή ενώ ίσως η πιο σημαντική λειτουργία τους για εμάς είναι ότι εκφράζουν σιωπηλά τον ευαίσθητο ψυχισμό και τα συναισθήματα μας, αυτό γίνεται συνήθως όταν συνδυάζονται τα χρώματα με τα λουλούδια.

Όπως τα χρώματα έτσι και τα λουλούδια έχουν και αυτά τους δικούς τους κώδικες επικοινωνίας με εμάς, όλοι ξέρουμε για παράδειγμα πως τα κόκκινα τριαντάφυλλα εκφράζουν πάθος και αγάπη ή ότι τα κίτρινα τριαντάφυλλα εκφράζουν τη φίλια τα ροζ όμως τι εκφράζουν; Τα ροζ τριαντάφυλλα σχετίζονται κατά κύριο λόγο με τη χάρη και την κομψότητα, τα προσφέρουμε συνήθως σε γυναίκες αφού το ροζ χρώμα είναι το χαρακτηριστικό των γυναικών. Είναι το κατάλληλο χρώμα για να εκφράσει κάποιος ερωτευμένος τη γλύκα της αγάπης του για το άλλο του μισό. Το μπουκέτο Φημισμένη Ομορφιά είναι το πλέον αντιπροσωπευτικό μπουκέτο για να το χαρίσετε στο κορίτσι των ονείρων σας! Οι απαλοί τόνοι των ροζ τριαντάφυλλων εκφράζουν διακριτικά τη τρυφερότητα της αγάπης σας ενώ η υπέροχη μυρωδιά τους σαγηνεύει τις αισθήσεις.

Τα ροζ τριαντάφυλλα και ιδιαίτερα τα σκούρα ροζ θεωρούνται σύμβολα ευγνωμοσύνης και εκτίμησης. Είναι ένας πολύ όμορφος τρόπος για να ευχαριστήσετε όσους σας βοήθησαν ή να τα προσφέρετε σε κάποιο πρόσωπο το οποίο το σέβεστε και τα εκτιμάτε για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του. Η Αισθησιακή Πολυτέλεια είναι ένα μπουκέτο από ολόφρεσκα και μυρωδάτα ροζ τριαντάφυλλα που μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να σας βοηθήσουν να εκφράσετε το ευχαριστώ σας σε αγαπημένα πρόσωπα που στάθηκαν στο πλευρό σας. Σαγηνεύουν κάθε ρομαντική ψυχή με την ομορφιά τους και ιδιαίτερα τις θηλυκές παρουσίες! Ένα άλλο μπουκέτο που θα μπορούσατε επίσης να προσφέρετε για να εκφράσετε την εκτίμηση και το θαυμασμό σας είναι η Ζαχαρένια Σύνθεση.Αποτελείται τόσο από ροζ τριαντάφυλλα όσο και από ζέρμπερες στο ίδιο χρώμα και αποτελεί όπως λέει και το όνομά του, ένα μπουκέτο τόσο γλυκό όσο και ένα ζαχαρωτό! Είναι ιδανικό μπουκέτο για να το χαρίστε την σε γυναίκες, νεαρές σε ηλικία κυρίως λόγω του έντονου ροζ χρώματος των τριαντάφυλλων.

Μπουκέτο με ρόζ τριαντάφυλλα - Νότες δροσιάς Είναι παγκοσμίως γνωστό το γεγονός πως το ροζ χαρακτηρίζει τη θηλυκότητα μια κοπέλας ή μιας γυναίκας όπως το μπλε χαρακτηρίζει την κυριαρχία και τη σταθερότητα των ανδρών. Δεδομένου του γεγονότος αυτού θα σας προτείναμε να χαρίσετε μπουκέτα από ροζ τριαντάφυλλα σε γυναίκες που γιορτάζουν την ονομαστική τους εορτή ή τα γενέθλιά τους. Η Γεύση από Παρίσι για παράδειγμα ενδείκνυται για τέτοιου είδους περιστάσεις. Το κομψότατο αυτό μπουκέτο, αποτελείται από ροζ τριαντάφυλλα και ζέρμπερες σε απαλά ροζ χρώματα. Είναι πολύ φινετσάτο και κατάλληλο για τις κυρίες που λατρεύουν το ρομαντισμό, την κομψότητα και το εκλεπτυσμένο γούστο.

Τέλος σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να δωρίσετε στα γενέθλια της καλύτερής σας φίλης το μπουκέτο Νότες Δροσιάς από εκπληκτικά ροζ τριαντάφυλλα και μυρωδάτες πινελιές από φρέζες. Ο συνδυασμός αυτός είναι πραγματικά ακαταμάχητος καθώς τριαντάφυλλα και φρέζιες σκορπούν τα υπέροχα αρώματά τους δημιουργώντας μια πραγματικά γιορταστική ατμόσφαιρα!
Εργαλεία
Προσβασιμότητας