Αναζήτηση...

Παραγγελίες λουλουδιών

Σχετικές κατηγορίες: παραγγελίες λουλούδια

λουλούδια για δώρο Τα λουλούδια αποτελούν ένα ιδιαίτερο δώρο για κάθε γιορτή και ξεχωριστή σας στιγμή. Λόγω της φυσικής ομορφιάς και ευωδίας μπορούν να αποτελέσουν μια ευχάριστη ανάμνηση ικανή να συνδεθεί με το πρόσωπο που τα προσφέρει. Σύμφωνα με έρευνες το 92% των γυναικών θυμούνται την τελευταία φορά που λάβανε λουλούδια για δώρο καθώς και το πρόσωπο που τους τα προσέφερε.

Στο παρόν άρθρο θα δωθούν κάποιες συμβουλές για το πώς να παραγγέλνετε λουλούδια και τι πληροφορίες θα ήταν χρήσιμες να επισυμάνετε στους επαγγελματίες ανθοπώλες.

Με την μεγάλη γκάμα λουλουδιών, χρωμάτων, συνδυασμών και διαφορετικών ανθοσυνθέσεων, μπορείτε να επιλέξετε κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό που θα εκφράζει τη διαφορετικότητα του δώρου που επιθυμείτε να προσφέρετε. Δεν είναι ανάγκη να γνωρίζετε τα χιλιάδες διαφορετικά είδη λουλουδιών που υπάρχουν, αρκεί να δώσετε τις απαραίτητες οδηγίες στους ανθοπώλες και αυτοί με τη σειρά τους θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε.

Ακολουθούν κάποιες συμβουλές:

  • Όταν παραγγέλνετε άνθη, αναφέρετε αν έχετε κάποια ειδική προτίμηση στο χρώμα ή σε κάποιο συγκεκριμένο λουλούδι που θέλετε να υπάρχει στη σύνθεση. Επίσης αναφέρετε αν θέλετε να υπάρχει ένα μόνο είδος λουλουδιού ή προτιμάτε μια σύνθεση από διαφορετικά άνθη
  • Αναφέρετε αν είναι κάποια ειδική περίσταση (λόγω γιορτής, επιτυχίας ή αν προορίζονται για φίλο σας) ούτως ώστε να σας προτείνει κάποιες συνθέσεις που θα ταιριάζουν με αυτό το συμβάν
  • Περιγράψτε την προσωπικότητα του προσώπου που θα λάβει τα λουλούδια καθώς και αν γνωρίζετε τι χρώματα προτιμά
  • Περιγράψτε το μέρος όπου θα διακοσμήσει η σύνθεση έτσι ώστε να ταιριάζει η σύνθεση και με τον υπόλοιπο χώρο
  • Επιλέξτε και γράψτε μια προσωπική κάρτα
  • Τέλος, δώστε τα απαραίτητα στοιχεία - Όνομα παραλήπτη, διεύθυνση, τηλέφωνο, μέρα και ώρα παράδοσης
Εργαλεία
Προσβασιμότητας