Αναζήτηση...

Λουλούδια για την επέτειό σας

Σχετικές κατηγορίες: περιστάσεις γάμος

Αν ο γάμος αποτελεί μια γιορτή που σηματοδοτεί μια νέα πορεία στη ζωή σας και τον μοιράζεστε με φίλους και συγγενείς, η επέτειος σας είναι μια ημέρα πιο προσωπική που συμβολίζει την διατήρηση της αγάπης και της αφοσίωσης που δείχνετε ο ένας στον άλλον. Αν και συνήθως αποτελεί έναν μικρό πονοκέφαλο για πολλούς άνδρες, καθώς -σύμφωνα μάλιστα και με έρευνες- τείνουν να την ξεχνάνε ή να την θυμούνται τελευταία στιγμή, η επέτειος δεν παύει να είναι μια ιδανική περίσταση για να εκφράσει ο ένας στον άλλον τα συναισθήματά του με λίγο πιο ρομαντικό και όμορφο τρόπο. Και πως μπορείς να εκφράσεις τα συναισθήματά σου καλύτερα, αν όχι με μερικά λουλούδια;

Φυσικά τα τριαντάφυλλά (ως απόλυτος συμβολισμός της αγάπης και του έρωτα) αποτελούν συνήθως την πρώτη επιλογή, καθώς μαζί με μια ευφάνταστη κάρτα και ένα προσεγμένο περιτύλιγμα μπορούν να δημιουργήσουν την ιδανική ανθοδέσμη για την περίσταση. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά λουλούδια πλέον για να επιλέξετε τα οποία μάλιστα όχι μόνο συμβολίζουν διαφορετικά πράγματα το καθένα, αλλά θεωρούνται ιδανικά για κάθε διαφορετική επέτειο που γιορτάζετε. Αν λοιπόν δυσκολεύεστε να εκφραστείτε με τις λέξεις, ακόμα και στο έτερον σας ήμισυ, αφήστε τα λουλούδια να μεταδώσουν ρομαντικά το μήνυμά σας στην γλώσσα τους, με τον δικό τους μαγικό τρόπο!

Γαρύφαλλο
Τα λευκά γαρύφαλλα συμβολίζουν την αγνή αγάπη και τα κόκκινα τον θαυμασμό, ενώ τα ροζ ένα βαθύτερο δέσιμο. Με τα λουλούδια αυτά υπόσχεστε να είστε κοντά ο ένας στον άλλον τα χρόνια που έρχονται.

Κρίνος
Το λουλούδι αυτό είναι ένα έμβλημα αναγγελίας, ένας χαιρετισμός στο ταίρι μας που δηλώνει ταπεινότητα και αφοσίωση.

Ηλιοτρόπιο
Σύμβολο αφοσίωσης και αιώνιας αγάπης, ο το ηλιοτρόπιο συμβολίζει τη βαθιά πίστη, την επιμονή και τον θαυμασμό προς το έτερον ήμισυ.

Ορτανσία
Η ορτανσία με τα πλούσια άνθη της μεταφέρει το μήνυμα της ευγνωμοσύνης και της εκτίμησης.

Μαργαρίτα
Το λουλούδι της ευγένειας και της αθωότητας, έρχεται να επιβεβαιώσει την αγνή σας αγάπη με τα παιχνιδιάρικα πέταλά του!

Κάλλα
Συμβολίζει την κοινή σας πορεία, την σχέση που γίνεται πιο δυνατή με την πάροδο του χρόνου βασισμένη στις εμπειρίες και την γνώση.

Φρέζια
Με μία λέξη: Εμπιστοσύνη! Όταν ο έβδομος χρόνος φέρνει... φαγούρα, η φρέζια υποδηλώνει την πίστη και την αγάπη που δεν κοιτά χρόνια.

Πασχαλιά
Το άνθος αυτό λέει "με αγαπάς ακόμη", με το χαρακτηριστικό σχήμα καρδιάς, το υπέροχο άρωμά του και την ανοιξιάτικη αύρα του.

Στερλίτσια - Πουλί του παραδείσου
Το εντυπωσιακό άνθος του φυτού αυτού συμβολίζει το εξωτικό, το μεγαλοπρεπές, το διαφορετικά όμορφο που αποπνέει ζεστασιά, φωτεινότητα και στοργή.

Ναρκισσός
Η απλότητά του διαθέτει έναν "αέρα" ανανέωσης και το γλυκό άρωμά του συμβολίζει τον ρομαντισμό που δεν έχει χαθεί.

Τουλίπα
Ένα από τα πιο αισθησιακά άνθη, συμβολίζει το πάθος και τον άσβεστο πόθο της αγάπης.

Παιωνία
Ένα σημάδι ευτυχισμένου γάμου, ένας συμβολισμός ευημερίας με πλούσια και ευωδιαστά άνθη.

Χρυσάνθεμο
Το κόκκινο χρυσάνθεμο σημαίνει "σ' αγαπώ" , το λευκό συμβολίζει την αλήθεια. Μια έκφραση αληθινής και ειλικρινούς αγάπης και πίστης λοιπόν...

Ορχιδέα
Το λουλούδι της μεγαλοπρέπειας και της καθαρής, "αμόλυντης" αγάπης.

Τριαντάφυλλο
Όπως είπαμε, ο απόλυτος εκφραστής της αγάπης, του έρωτα, του πάθους, της ελπίδας...

Άστερ
Το "μαγικό" αυτό άνθος συμβολίζει την υπομονή και την σοφία, είναι ένα φυλαχτό της αγάπης.

Ίριδα
Συμβολίζει την πίστη, την σοφία και την γενναιότητα, στοιχεία που χρειάζονται σε έναν μακροχρόνιο και ευτυχισμένο γάμο.

Εργαλεία
Προσβασιμότητας