Αναζήτηση...

Επιλέξτε λουλούδια και γλάστρες για επαγγελματικό δώρο

Σχετικές κατηγορίες: περιστάσεις λουλούδια

Είτε πρόκειται για συναδέλφους, συνεργάτες, πελάτες είτε ακόμα και για το αφεντικό σας, η επιλογή λουλουδιών αποτελεί ένα ιδιαίτερο δώρο για να τιμήσει μια ειδική περίσταση. Γνωρίζοντας τι να στείλετε, σε ποιον και πότε, σας απαλλάσσει από το άγχος της επιλογής ενός επαγγελματικού δώρου.

Το πιο συνηθισμένο επαγγελματικό δώρο είναι η αποστολή καλαθιού που περιλαμβάνει κάποιο ποτό. Εκπλήξτε ευχάριστα το συνάδελφο σας ή τον υπάλληλο σας αποστέλλοντας του ένα μπουκέτο λουλούδια ή μια όμορφη γλάστρα για να εκφράσετε τα συγχαρητήρια σας για μια προαγωγή ή απλά ως δώρο αναγνώρισης της σκληρής δουλειάς του.

Η επιλογή των λουλουδιών που αφορούν τον χώρο εργασίας πρέπει να είναι προσεκτική. Ένα μεγάλο μπουκέτο τριαντάφυλλα μπορεί να είναι πολύ όμορφο, όμως ίσως περάσει λάθος μήνυμα. Μην επιλέξετε λουλούδια που μπορεί να ερμηνευτούν ως πολύ προσωπικά ή ρομαντικά. Αντ'αυτού, επιλέξτε ένα μπουκέτο με λουλούδια εποχής σε φωτεινά και χαρούμενα χρώματα, αποφεύγοντας τα έντονα αρώματα (σε περίπτωση που στον αποστολέα δεν αρέσουν οι έντονες μυρωδιές ή είναι αλλεργικός). Εναλλακτικά, μια εξίσου καλή επιλογή είναι να αποστείλετε μια γλάστρα, την οποία θα τοποθετήσει μόνιμα στο γραφείο, υπενθυμίζοντας του/της για μεγάλο χρονικό διάστημα την ευγενική σας κίνηση.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί να θέλετε να στείλετε ένα επαγγελματικό δώρο σε έναν συνεργάτη ή ένα πελάτη - ευχαριστώντας τον για την επιλογή της πρότασή σας, για τη σύσταση ενός πελάτη ή για να τον συγχαρείτε για την επέκταση των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων. Όπως συμβαίνει συχνά στην αποστολή ενός επαγγελματικού δώρου, θέλετε να επιλέξετε ένα δώρο που δεν θα είναι πάρα πολύ προσωπικό και δεν θα στείλει το λάθος μήνυμα. Επιλέξτε λουλούδια σύμφωνα με το γούστο σας ή ακόμα καλύτερα σύμφωνα με το γούστο του παραλήπτη, αποφεύγοντας να συμπεριλάβετε στο μπουκέτο ένα συγκεκριμένο είδος, όπως τριαντάφυλλα, που μπορεί να μεταφέρει ένα συγκεκριμένο μήνυμα, ειδικά εάν είστε άντρας και πρόκειται να τα στείλετε σε γυναίκα. Μια πιο πρακτική επιλογή είναι η αποστολή ενός φυτού, μιας γλάστρας, που διαρκεί περισσότερο και είναι γενικώς πιο αποδεκτό ως επαγγελματικό δώρο, δίνοντας εξίσου ένα ευχαριστήριο μήνυμα.

Θυμηθείτε να στείλετε λουλούδια με μια χειρόγραφη κάρτα στη συνάδελφο σας ή στη συνεργάτιδα σας που μόλις απέκτησε ένα μωρό. Μπορείτε να τα αποστείλετε στο νοσοκομείο, όμως η αποστολή του δώρου σας για τον εορτασμό του νέου μέλους της οικογένειας στο σπίτι είνα πολύ καλύτερο ως επιλογή.

Όταν ένας συνάδελφος χάνει ένα αγαπημένο πρόσωπο, θέλετε να εκφράσετε τα συλλυπητήριά σας αμέσως. Η αποστολή λουλουδιών σε αυτή την περίπτωση αποτελεί χειρονομία υποστήριξης και συμπαράστασης. Σε περιπτώσεις ασθένειας αποστείλετε μια φωτεινή και χαρωπή ανθοσύνθεση ή ένα φυτό σε ανθοφορία. Μαζί με μια κάρτα "καλή ανάρρωση" σίγουρα θα κάνετε τον άρρωστο/άρρωστη να αισθανθεί καλύτερα, αποδεικνύοντας με απλό αλλά έμπρακτο τρόπο πως η σκέψη σας είναι μαζί του/της.

Είτε πρόκειται για γενέθλια είτε πρόκειται για οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, αποφύγετε να στείλετε υπερβολικές συνθέσεις λουλουδιών ή να δώσετε οποιαδήποτε ρομαντική χροιά στο δώρο σας, επιλέγοντας πάντα ένα μπουκέτο ή μια γλάστρα διακριτικά σε άρωμα και στο κατάλληλο μέγεθος για το γραφείο του παραλήπτη. Μην ξεχνάτε πως πρόκειται για επαγγελματικό δώρο.

Εργαλεία
Προσβασιμότητας